Generalul Izmana candideaza si el. Sustine a primit „zeci de mii de mesaje de la patrioti romani, de la militari si politisti”

politica

Generalul Gabriel Oprea candideaza ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un mandat de deputat, in municipiul Bucuresti.

Potrivit unui comunicat al Uniunii Militarilor si Politistilor „Mihai Viteazul” (UMPMV), al carei presedinte este Gabriel Oprea, „decizia vine ca urmare a zecilor de mii de mesaje primite de la patrioti romani, de la militari si politisti din toata tara, in care acestia ii solicita fostului vicepremier sa candideze pentru a le apara drepturile, din nou, din Parlament”.

„Gabriel Oprea a initiat Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, lege benefica pentru intregul sistem de securitate nationala, lege (…) modificata ulterior, din pacate, in detrimentul pensionarilor militari. Gabriel Oprea a modificat statutul soldatilor si gradatilor voluntari. (…) UMPMV saluta decizia si sustine aceasta candidatura, avand convingerea ca din Parlament, Gabriel Oprea va continua proiectele initiate, va initia proiecte noi si va fi din nou un sprijin real si activ pentru toti lucratorii din domeniul aparare, ordine publica si siguranta nationala”, se arata in comunicatul UMPMV transmis, joi.

Gabriel Oprea a fost prefectul Capitalei in perioada 2002 – 2003, senator si deputat. A ocupat, de asemenea, functiile de ministru al Administratiei Publice, ministru al Apararii Nationale, ministru al Afacerilor Interne, vicepremier pentru securitate nationala si prim-ministru interimar.

Oprea este trimis in judecata pentru ucidere din culpa in cazul politistului Bogdan Gigina.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: