Generalul Izmana se intoarce in politica, Dragnea va avea un nou sustinator: „Colegii au decis prin vot sa le fiu din nou presedinte”

politica

Fostul vicepremier Gabriel Oprea anunta, intr-o postare pe Facebook, ca a redevenit presedintele UNPR, partid din care s-a retras in urma cu peste doi ani.

„Dragi prieteni, am revenit in fruntea UNPR. Astazi, in Conferinta Nationala Extraordinara, colegii au decis prin vot sa le fiu din nou presedinte. Le multumesc si va spun tuturor: UNPR merge inainte!”, scrie Oprea, postand comunicatul prin acre este anuntata noua forma de conducere a partidului.

„Presedintele fondator Gabriel Oprea a fost ales presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei. Ion Raducanu a fost desemnat prin vot presedinte executiv, iar Nutu Fonta a fost reconfirmat in functia de secretar general. In functia de presedinte al Consiliului National a fost ales Eugen Chebac”, anunta UNPR.

Vicepresedintii partidului, alesi in cadrul Conferintei Nationale Extraordinare, sunt: Gheorghe Emacu, Iulian Popescu, Titu Bojin, Luminita Adam, Marioara Nistor, Gheorghe Bica, Mircea Manolache, George Lipoveanu, Alin Berbecaru, Ion Serban, Daniel Manolache, Ioan Cheudan, Ionut Badea, Avram Catanici, Daniela Popa, Murgu Neagu, Ioan Babus, Constantin Tomescu, Constantin Popa. Trezorierul UNPR este Liviu Goncea, iar Luminita Adam si Valeriu Pricina sunt purtatorii de cuvant ai partidului. De asemenea, au fost desemnati presedintii departamentelor partidului.

UNPR sustine ca are 26 de primari, 76 viceprimari, 16 consilieri judeteni, 1 consilier general, 15 consilieri in sectoarele Capitalei si 1203 consilieri locali in teritoriu.

Gabriel Oprea a anuntat in 1 iulie 2016, pe Facebook, ca va parasi Uniunea si va ramane senator independent, urmand sa se retraga cu totul din politica la finalul mandatului de parlamentar, decizia venind pe fondul „scenariilor ireale” ca ar fi negociat fuziunea PNL-UNPR la Palatul Cotroceni.

„Pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac in legatura cu activitatea mea politica, va anunt ca am decis ca drumul meu sa se desparta de cel al UNPR si sa devin senator independent. Am decis, de asemenea, ca la finalul acestui mandat al Parlamentului sa ma retrag din politica”, scria atunci Oprea, referindu-se la informatiile vehiculate de liderul PSD Liviu Dragnea, potrivit carora el ar fi negociat cu presedintele Klaus Iohannis o fuziune PNL-UNPR.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anuntat in 23 iunie anul acesta ca revine in politica si ca relanseaza UNPR.

Mai mult despre: ,


Comentarii: