Generalul Nicolae Ciuca a intrat PNL si merge la Dolj sa se bata cu clanul Manda-Olguta. Candideaza pentru Senat

politica

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica seara, ca ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, s-a inscris in Partidul National Liberal si va candida pentru Parlament. Ciuca a precizat ca va candida pe listele organizatiei PNL Dolj.

„Domnul ministru Ciuca este coleg cu noi, a lat decizia de a veni alaturi de noi in PNL. Este o onoare pentru mine ca domnul ministru Ciuca a decis sa faca acest pas de implicare. Domnul Ciuca si-a servit tara si pana acum si isi va servi tara si de acum incolo. Va fi candidat la Parlament. Personal, ca presedinte as partidului, il voi propune candidat pentru Senat”, a declarat duminica dupa amiaza presedintele PNL, prim-ministrul Ludovic Orban, citat de news.ro.

Ciuca a precizat apoi ca va candida in Dolj, judet dominat de interesele clanului Claudiu Manda-Lia Olguta Vasilescu.

„Am luat decizia, impreuna cu premierul Ludovic Orban, sa devin membru al Partidului National Liberal si sa candidez pe listele partidului la filiala Dolj. A fost o chestiune pe care am acceptat-o tinand cont de faptul ca s-a vehiculat foarte mult ca este nevoie de oameni care si-au desfasurat activitatea si in alte domenii, profesionisti, am inteles acest lucru si am luat aceasta decizie. Este una personala si asumata. Am considerat ca este fair-play si fata de statutul meu de fost militar, am asteptat un an, a trecut un an si este un pas important. Va dati seama ca nu ne transformam acum, este o chestiune de a ma adapta. Nu am facut politica, nu stiu foarte multe lucruri despre ceea ce inseamna sa faci politica cu adevarat, in schimb sunt in masura sa fac lucruri asa cum am facut in cariera mea de militar”, a declarat Ciuca.

Mai mult despre:

Comentarii: