“Genial, Mirel”. Batausul Palada bate campii despre “dictatura”, Olguta il aplauda

politica

“Genial, Mirel”, a exclamat Lia Olguta Vasilescu pe Facebook distribuind o postare deliranta a lui Mirel Palada, fost purtator de cuvant al premierului Ponta.

In postarea sa, Palada vorbeste despre “dictatura iohannista” si sustine ca guvernul a “inchis ziare” si a cumparat presa, in conditiile in care PSD a marit cu 10 milioane de euro, in Parlament, suma de 40 de milioane euro acordata trusturilor de presa orin ordonanta de urgenta.

Iata postarea “geniala” a lui Mirel Palada:

S-au facut ca nu e decit “o banala gripa”, ca sa faca alegeri anticipate. De vina e PSD, evident.

N-au stiut sa gestioneze situatia la inceput. Nu s-au organizat. N-au avut materiale. N-au avut teste. N-au avut masti. N-au avut combinezoane pentru medici. N-au avut medicamente. De vina e PSD, evident.

N-au stiut ce sa faca cu restul bolnavilor, altii decit cei de Covid. Lumea a suferit crunt. Si inca sufera. De vina e PSD, evident.

Au primit un milion de diasporezi inapoi acasa, fara nici un control, lasindu-i sa zburde nestingherit prin tara, sa imbolnaveasca in stinga si-n dreapta. De vina e PSD, evident.

Au trimis oamenii la “sparanghel” inghesuiti ca pe niste vite, neo-iobagii nemtilor. Nu conta ca se imbolnavesc. Nu contau conditiile de munca si de trai. De vina e PSD, evident.

Au facut varza Suceava, acolo unde jupin penal absolut este distinsul domn pesedist Flutur, care tocmai fusese premiat de distinsul domn Klaus si dat exemplu de bune practici medicale. De vina e PSD, evident.

Au pus tara economic pe butuci, nestiind ce sa faca, nepricepindu-se sa gestioneze criza economica, imprumutindu-se la niste dobinzi de camatari, cele mai mari dobinzi din Uniunea Europeana, dobinzi de republica bananiera. De vina e PSD, evident.

Au facut matrapazlicuri cu masti, ajungindu-se pe firul interesului fix pina la amanta distinsului domn Orban. De vina e PSD, evident.

Au ajuns la contraperformanta de a avea vreun milion de concediati din cauza de Covid. De vina e PSD, evident.

Au gestionat prost starea de urgenta, nestiind altceva decit sa puna imnul la megafon, in cel mai dulce stil militienesc cu putinta. De vina e PSD, evident.

Au gestionat prost relaxarea, urlind la lume ca niste caprari si dind vina pe populatie pentru toate nepriceperile lor. De vina e PSD, evident.

Au facut varza sistemul de educatie. Milioane de copii isi vad viitorul in pericol din cauza nepriceperii de tip Anisie. Ministru mai varza ca Anisie nici in Uganda nu gasesti. De vina e PSD, evident.

Au inchis ziare, au pus pumnul in gura libertatii de expresie, au manipulat si mintit si facut propaganda. Au cumparat presa cu 40 de milioane de euro. De vina e PSD, evident.

Au dat niste legi abject de proaste, pe care nici macar fochistul de la mine de la Telega nu le-ar fi scris pe genunchi in asemenea hal. De vina e PSD evident.

Au facut tara varza. De vina e PSD, evident.

Hai, sa fiti liberi si fericiti si bogati sub dictatura iohannista. De vina e PSD, evident.

Mai mult despre: ,

Comentarii: