Genialul cu doua DOCTORATE din Voluntari se da jignit ca-i banuit de PLAGIAT: „Am servit statul roman pe mari si oceane”

actualitate

Primarul din Voluntari, Florentin Costel Pandele, este revoltat de decizia de a zi a CNATDCU de a respinge rapoartele care stabilueau ca nu a plagiat. „Dupa 17 ani in care am servit statul roman, din care 13 pe marile si oceanele lumii, constat acum ca imi este pusa la indoiala competenta si buna credinta”, se plange Pandele.

Pandele ironizeaza decizia CNATDCU despre care sugereaza ca ar avea substrat politic. El sustine ca dupa ce se va rezolva cazul sau de plagiat „isi vor gasi rezolvarea mai toate problemele actuale: alocatiile copiilor se vor tripla, ELCENUL va furniza gratis agent termic catre RADET, autostrazile suspendate vor brazda vazduhul, iar RCA se va micsora”.

„Cu totii stim cat de important este timpul, pentru fiecare dintre noi! Din respect pentru timpul tuturor, doresc sa ajut CNATDCU in problema spinoasa a lucrarii sustinute de Florentin Costel Pandele, adica de subsemnatul, in fata comisiei de doctorat de la Academia Militara! Avand in vedere ca exista 29 de membri care au votat impotriva rapoartelor intocmite chiar de propria comisie tehnica de experti care a sustinut ca lucrarea mea de doctorat nu este plagiata, transmit CNATDCU sa nu isi mai piarda timpul incercand sa formeze comisii peste comisii.

Incerc sa ma pun in situatia ridicola a celor care se afla sau se vor afla in aceste comisii si sunt nevoiti sa execute un ordin politic si/sau conjunctural, pe care nu il pot comenta. De aceea propun ca, de aceasta data, sa fie invitati nu specialisti in integrarea in UE sau in stiinte militare, ci specialisti in viticultura, apicultura si chiar puericultura. Dupa 17 ani in care am servit statul roman, din care 13 pe marile si oceanele lumii, constat acum ca imi este pusa la indoiala competenta si buna credinta. Ordinul este clar: Analizati, analizati, pana cand iese plagiatul! Nu s-a gasit acum? Nu-i nimic, avem timp!

Cu certitudine, dupa ce se va rezolva acest caz de importanta nationala- plagiatul lui Pandele-, isi vor gasi rezolvarea mai toate problemele actuale: alocatiile copiilor se vor tripla, ELCENUL va furniza gratis agent termic catre RADET, autostrazile suspendate vor brazda vazduhul, iar RCA se va micsora. Sa traiti!

Florentin Costel Pandele

Comandant de cursa lunga

In prezent, primar al orasului Voluntari

P.S. Va asigur ca aceasta scrisoare nu este un plagiat! Dar, cu siguranta, membrii noii comisii pe care o veti alcatui pot demonstra contrariul! Nu uitati carnetul de conducere, categoria B. Si aici se pot ascunde multe neclaritati!

Aceasta scrisoare este un pamflet. Tot un pamflet consider ca este si decizia dvs de astazi, doamnelor si domnilor din CNATDCU!”, spune Pandele intr-un comunicat oferit presei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: