GENIUL din Voluntari. Costel Pandele a obtinut DOUA DOCTORATE intr-un singur an

politica

Florin Pandele, primar al orasului Voluntari si sotul senatoarei Gabriela Firea, a reusit ca in doar cativa ani sa termine doua programe diferite de doctorat, dar si un master.

Potrivit CV-ului afisat pe site-ul sau personal, Florin Pandele a obtinut in decurs de doar patru ani 6 diplome, intre care doua de doctor (in Ordine Publica si Siguranta Nationala si in Stiinte Militare), doua de master si doua de licenta.

Conform CV-ului, pe parcursul anului scolar 2005-2006, Pandele face in paralel doua doctorate si un masterat, urmand ca in anul 2006-2007 sa studieze doar la cele doua doctorate, scrie curentul.info.

Concret:

In anul 2004 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Bioterra”, Bucuresti.

In anul 2004 a obtinut diploma de Masterat in cadrul universitatii „Bioterra” in Controlul, expertiza si securitatea alimentara in agroturismul ecologic.

In anul 2005 a absolvit Colegiului National de Aparare.

In anul 2006 a obtinut diploma de Masterat in cadrul Universitatii Nationale de Aparare „Carol I”, Facultatea de Comanda si Stat Major cu specializarea in „Securitate si Aparare Nationala”.

In noiembrie 2007 a obtinut titlul de Doctor in Ordine Publica si Siguranta Nationala cu tema „COORDONATE JURIDICE SI STRATEGII PRIVIND NAVIGATIA MARITIMA” – Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”.

In anul 2008, luna iunie a obtinut titlul de Doctor in Stiinte Militare la Universitatea Nationala de Aparare „Carol I”, cu teza de doctorat „Romania si noile provocari generate de integrarea europeana”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: