„Genunche” a ajuns in sfarsit la DNA. Senatorul PSD se afla luni in fata procurorilor DNA

news

Senatorul PSD Liviu Marian Pop este audiat, luni, de procurorii DNA in dosarul de luare de mita al Sorinei Pintea.

Pop a venit impreuna cu un avocat si nu a dorit sa faca declaratii la sosire.

Fiul Sorinei Pintea, Ionut Pintea, a anuntat ca o parte din banii care urmau sa ajunga la mama sa ca spaga au fost incasati de senatorul PSD Liviu Marian Pop.

”Dimineata am fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop si m-a rugat sa ma intalnesc urgent cu cineva. M-am inregistrat inainte sa ma intalnesc, deoarece nu stiam cu cine urma sa ma intalnesc (…). Am ajuns la Pizzeria M, in Baia Mare, unde dupa vreo 15 minute a venit la mine un domn mic de inaltime cu parul grizonant, mi-a zis ca urmeaza sa se intalneasca cu Marius, fiul primarului din Ulmeni. Dupa alte 15 minute a venit la mine si mi-a zis ca are niste informatii care o pot ajuta pe mama. Zice: ‘Stii, ca de fapt eu n-am mai spus despre ceilalti bani’. ‘Stati un pic, cum adica ceilalti bani?’. Mi-a zis ca a fost vorba de patru plati, patru transe de bani, pe care el i-a facut catre Liviu Marian Pop. Odata 40.000 de euro anul trecut si odata cate 5000 de euro, tot catre Liviu Marian Pop, bani care am inteles ca urmau sa ajunga la mama mea (…) Am ramas socat cand mi-a spus ca el este Mihai Costea, denuntatorul”, a declarat Ionut Pintea intr-o inregistrare postata pe Facebook.

Ionut Pintea a relatat apoi ce i-a spus denuntatorul: ”Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat, dar n-am avut ce sa fac pentru ca mie mi-au facut flagrant la Bucuresti. Eu am fost firma subcontractoare si proprietarul firmei din Bucuresti mi-a facut flagrant in momentul in care eu luam bani. Si l-am intrebat de ce lua banii aia? Si mi-a spus ca: Pai, trebuia sa ii dau mai departe. Nu mi-a spus cui. Dar dupa flagrant am fost cablat, am fost urmarit, am fost interceptat si n-am putut sa anunt pe nimeni in legatura cu ceea ce mi s-a intamplat si sa previn pe cineva. Si in momentul ala m-am speriat putin, deoarece o intalnire cu denuntatorul in a doua zi dupa flagrant clar nu este benefica pentru nimeni si poate avea urmari destul de grave. Asa ca am ales sa plec de-acolo. Si asta este marturia mea pe care o dau acum. Cred in Justitie ca lucrurile se vor reglementa, pentru ca mama mea a muncit mult prea mult, este bolnava si nu merita nimic din toate astea”, a mai declarat Ionut Pintea.

Mai mult despre:

Comentarii: