„Genunche” se intoarce impotriva binefacatoarei. Anunta ca il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea

politica

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat luni, la Parlament, ca va formula plangere penala impotriva fiului fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, pentru a-i cere daune morale pentru prejudiciu de imagine provocat de „declaratiile iresponsabile” ale acestuia.

„Toate sunt niste bazaconii pe care domnisorul Pintea va trebui sa le demonstreze in instanta. Maine, avocatul meu va depune plangerea prin care voi cere daune morale pentru prejudiciu de imagine produs de acele declaratii iresponsabile”, a precizat Liviu Pop, intrebat daca afirmatiile facute de fiul Sorinei Pintea la adresa sa sunt adevarate si daca se cunoaste cu denuntatorul.

In ceea ce priveste cele patru transe de bani despre care fiul Sorinei Pintea a spus ca le-ar fi primit, Pop a replicat: „Niste minciuni, ma puneti sa comentez niste aberatii? In instanta sa arate si mesajele si toate probele”.

Citeste si: Legaturi stranse intre Sorina Pintea si Genunghe. Pop a ajuns in Senat ca urmare a demisiei Sorinei Pintea

Despre denuntatorul din cazul Sorina Pintea, senatorul social-democrat a reafirmat: „Baiatul lui e finul meu, l-am cununat acum patru – cinci ani. Repet acelasi lucru de sambata, cand am aflat de situatie”.

Liviu Pop a precizat ca nu a fost contactat de organele de ancheta.

„Nu m-a sunat nimeni. Daca se vor intampla asemenea lucruri va voi anunta public”, a afirmat el.

Cat priveste relatia lui cu fostul ministru Sorina Pintea, senatorul a spus ca nu a fost niciodata tensionata. „Nu a fost niciodata tensionata, nici cu doamna Pintea, nici cu alti colegi de-ai mei si nu vreau sa comentez nimic pe acest subiect”, a mai declarat Liviu Pop.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: