Geoana s-a bagat cu BMW-ul in fata romanilor care asteptau sa urce in avionul de Bucuresti. Reactii furioase: „Vorbea cu Putin, de aia a intarziat”

politica

Mircea Geoana, secretar general adjunct al NATO, s-a bagat in fata romanilor care asteptau pe aeroportul din Bruxelles sa urce in avionul de Bucuresti, relateaza jurnalistul Mircea Marian. Avionul a avut o intarziere de cateva ore, romanii fiind nevoiti sa astepte pe culoarele aeroportului.

„Avionul Tarom de la Brxl la B. La scara avionului apare BMW-ul cu fostul viitor presedinte al Romaniei, dl. Mircea Geoana. Cum n-are scara direct la Business, se blocheaza culoarul si e bagat peste rand.

Romanii reactioneaza cu entuziasm: ‘Vorbea cu Putin, de aia a intarziat’! ‘De ce nu a luat un Mig?’ Samd. Omul a ramas popular si credibil. Decolam”, a relatat Mircea Marian, prezent la fata locului, pe Facebook.

Anterior, Mircea Marian a scris ca a asteptat ore in sir pe culoarele aeroportului din Bruxelles sosirea avionului.

Zvonuri de la varful politicii sustin ca Mircea Geoana este pregatit sa preia functia de presedinte al Romaniei la alegerile din 2024. Nu este limpede daca Geoana va candida din nou din partea PSD.

Mircea Geoana a fost numit, in octombrie 2019, secretar general adjunct al NATO. El a devenit, astfel, romanul aflat in cea mai inalta pozitie in ierarhia Aliantei Nord-Atlantice si prima persoana din Europa Centrala si de Est care ocupa aceasta pozitie

Mai mult despre:

Comentarii: