Geoana se pregateste sa-l DEA JOS pe Ponta. Cati parlamentari are

news

Presedintele Partidului Social Romanesc, senatorul Mircea Geoana, a afirmat joi ca s-au alaturat formatiunii sale peste 20 de parlamentari si ca un acord de parteneriat pentru guvernare va putea fi semnat cu Partidul National Liberal dupa sarbatorile de Pasti.

„Am constituit impreuna cu cei de la PNL grupuri comune de lucru pe programul de guvernare pe care acestia l-au lansat in dezbatere publica, care este acum intr-o forma de actualizare si la care venim cu elementele noastre specifice de partid de stanga. Vom relua saptamana viitoare, la inceput, dialogul structurat cu domniile lor, pentru a putea identifica elementele de convergenta si de diferentiere pe care un partid de stanga le poate aduce pentru o noua majoritate si intr-un program de guvernare. Fara sa avansez termene rigide, estimarea mea este ca vom putea fi gata ca un acord de parteneriat pentru guvernare sa poata fi semnat intre PSRO si PNL dupa Pasti. Acesta este graficul pe care l-am stabilit impreuna cu cei de la PNL.

Avem si grupuri parlamentare si in Senat si in Camera Deputatilor. In clipa de fata suntem peste 20 de parlamentari, avem discutii pe care nu le neg. Vom continua sa crestem, deocamdata avem grupuri la Camera si la Senat”, a declarat Mircea Geoana intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Parlamentului, citeaza Agerpres.

El a adaugat ca nu s-a ajuns intr-o etapa in care sa se negocieze portofolii sau functii si a aratat ca va da „stiri mai actualizate”, imediat dupa sarbatorile de Pasti, la „intrebarea care se pune direct sau indirect: cand se face noua majoritate”. „Ea se va face, sunt convins ca acesta este un lucru aproape cert si rolul nostru nu este atat de mult sa crestem cantitativ, cat mai ales calitativ. Va spun ca am spus si ‘nu’ unor colegi care au dorit sa vina catre noi, pentru ca avem si niste criterii pe care noi le respectam”, a sustinut Geoana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: