George Scutaru, audiat la DNA. S-a implinit AMENINTAREA lui Ponta?

news

George Scutaru este audiat, vineri, la DNA. El a refuzat sa dea declaratii. In urma cu un an, Victor Ponta il ameninta in Parlament pe George Scutaru: „Vezi ca poate te luam noi cu duba”.

George Scutaru spunea in martie, anul trecut,  ca premierul i-a spus „vezi ca poate te luam noi cu duba”, dupa ce a facut mai multe afirmatii critice la adresa PSD la un miting electoral al PNL, dar ca nu are cum sa demonstreze ca premierul l-a amenintat. Amenintarea a avut loc in Parlament in sedinta din 24 martie 2014.

„Pe 22 martie a fost la Braila o lansare regionala a europarlamentarilor PNL. Cu aceasta ocazie am avut un discurs unde am afirmat printre altele ca s-a trecut de la capitalismul de cumetrie din vremea lui Iliescu la social-democratia de duba acum pe vremea lui Victor Ponta si ca duba a devenit unitatea de masura a eficientei guvernarii, multi baroni locali avand probleme cu justitia deoarece confunda bugetul tarii cu propriul buzunar”, afirma Scutaru ca este declaratia care l-a iritat pe premier.

La doua zile dupa aceasta declaratie, la finalul dezbaterii din Camera Deputatilor, unde s-a discutat despre reducerea CAS cu cinci puncte procentuale si scutirea pe profitul reinvestit, premierul Ponta l-ar fi amenintat pe Scutaru.

„La final, m-am dus catre premier cu textul acestei declaratii, am vazut ca unele televiziuni au dat niste imagini, dar erau de la a doua discutie, prima a avut loc chiar cand am parasit tribuna. Langa premier se afla ministrul de Finante, moment in care premierul a luat hartia si a spus ‘bun, asta o lasam la o parte, vad ca te-ai specializat in dube, vezi ca poate te luam noi cu duba’. Am ramas stupefiat de aceasta atitudine a premierului, mai ales ca a spus-o pe un ton foarte apasat, se vedea ca era foarte iritat, sfatuindu-ma sa imi vad de alte lucruri. Am revenit in banca, langa mine era Eugen Nicolaescu care si-a dat seama ca am avut o altercatie cu premierul”, povestea Scutaru versiunea sa asupra incidentului din Camera Deputatilor.

Ulterior presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a negat spusele lui Scutaru: „Ponta nu are cheile de la puscarie”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: