George Simion, agramat si de Paste. Un cunoscut scriitor, mesaj ironic: „Domnul te va primi la El si agramat”

politica

Scriitorul Dan Alexe ironizeaza mesajul de Paste al copresedintelui AUR George Simion: „Mantuitorul vrea sa-ti transmita ca in romana formele verbale nu primesc majuscula”.

„‘Hristos a inviat’, intr-adevar, pentru spalarea pacatelor tale, insa El a inviat cu litera mica la verb. Cu acel bun simt pe care i-l cunoastem, pe El il deranjeaza ca tu pui majuscula acolo, scriind: ‘Hristos a Inviat’.

Mantuitorul vrea sa-ti transmita ca in romana formele verbale nu primesc majuscula. Nu-i nimic, Domnul te va primi la El si agramat, dar nu pentru cele la care lucrezi tu”, a scris Alexe pe Facebook.

Nu este pentru prima data cand George Simion da dovada de grave carente de educatie. In decembrie 2020, el nu a stiut cand a avut loc Marea Unire. „I-am inmanat presedintelui Iohannis o harta a Romaniei Mari, a Romaniei intregi de la Nistru pana la Tisa, asa cum ne-a lasat-o Mihai Eminescu”, a spus Simion in fata jurnalistilor, dupa ce a iesit de la Palatul Cotroceni.

Mihai Eminescu a murit in 1889, cu aproape 30 de ani inainte de realizarea Marii Uniri din 1918.

Declaratia lui Simion a starnit numeroase ironii pe retelele de socializare.

„O zis George Simion de la AUR ca el si-ar dori o Romanie ‘de la Nistru pan’ la Tisa, asa cum ne-a lasat-o Eminescu’!

Sa-i zica cineva boului ca Eminescu n-a prins Marea Unire, murind saracu’ cu vreo 30 de ani inainte si ca Romania chiar are granita pe Tisa, vreo 70 de kilometri in nordul judetului Maramures! Dupa care sa-i dea vreo doua perechi de palme si sa-l trimita din nou la grupa pregatitoare, ca poate de data asta chiar se lipeste ceva de el!”, a scris Romeo Birjaru pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: