George Simion anunta suspendarea lui Marius Lulea din functia de prim-vicepresedinte AUR, dupa declaratiile acestuia contra rusofilului Cozmin Gusa

politica

George Simion, suspendarea, AUR, Marius Lulea declaratii, Cozmin Gusa

Intrebat, in cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV, despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale din acest an, liderul AUR, George Simion, a declarat ca nu exclude aceasta varianta, dar nici pe aceea de a participa chiar la scrutinul pentru Primaria Generala a Bucurestiului.

„Daca oamenii au incredere in mine si ma vad viitor prezidentiabil, daca oamenii au incredere in mine, sa aiba incredere ca duc aceasta barca unde trebuie. Eu pot sa imi asum o candidatura la prezidentiale daca sunt suficient de multi romani care sa isi doreasca asta si sa se manifeste. Eu nu sunt fricos. Am niste oameni valorosi peste tot cu care nu imi e rusine sa apar”, a spus Simion.

Totodata, liderul AUR a anuntat si suspendarea din functie a prim-vicepresedintelui AUR, Marius Lulea, dupa declaratiile acestuia privitoare la Cozmin Gusa, un rusofil declarat. „Marius Lulea face greseli, e o perioada agitata pentru AUR. Lulea a facut o afirmatie nefericita si va fi suspendat”, a precizat el la Realitatea TV.

Simion a vorbit si despre testarea unora dintre candidatii AUR cu detectorul de minciuni:

„Nu cred ca ma lucreaza nimeni pe la spate, e specific pentru USR, nu pentru noi. Ma duc si eu la detectorul de minciuni daca e nevoie, nu vad de ce ar deranja pe cineva. E o forma de a securiza. Politica ultimilor ani a fost o istorie intreaga de tradari. Sa vedem si noi ce infiltrati avem, de la servicii. Trebuie sa ne luam masuri de precautie. Eu nu imi permit sa ma hazardez, am devenit mult mai calculat, trebuie sa nu pacalim oamenii si sa nu le inselam asteptarile. Eu daca girez pentru niste candidati, de ce sa nu treaca de aceasta proba?”, a declarat Simion

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: