George Simion, fan Becali: „Apreciez faptele crestinesti ale omului Gigi Becali”. Seful AUR este gata sa „coopereze” cu acesta

politica

Copresedintele AUR, George Simion, a negat sambata ca AUR a primit sediul din Bucuresti de la Gigi Becali, insa s-a aratat dispus sa „coopereze” cu acesta.

„Am avut, intr-adevar, o discutie, se intampla in 2018. Dar Gigi Becali face, probabil, o confuzie. Era vorba despre o activitate civica, nelegata in niciun fel de activitatea politica. Dansul avea sediul de pe strada Blanari, unde a functionat partidul pe care il fondase, Noua Generatie. Am dorit atunci sa primim acceptul sa punem un banner pe fatada cladirii. Dar nu s-a materializat, nu ne-a dat nimic.

Daca domnul Becali vrea sa cooperam acum, sa ofere spatiul pentru activitatile noastre sociale, discutam. Apreciez faptele crestinesti ale omului Gigi Becali, apreciez pozitia mamei domniei sale, care i-a spus sa voteze AUR la alegerile parlamentare. Stiti cum se spune, mamele ne invata numai de bine”, a declarat George Simion pentru Libertatea.

Afaceristul Gigi Becali a declarat, vineri, in seara de Craciun la Romania TV ca sediul central al AUR se afla intr-o cladire care ii apartine. „Eu le-am dat sediul, le-am dat sediul acum doi ani”, a sustinut Becali.

„Singura durere e ca a castigat USR-ul. Dar a fost si o bucurie ca nu a castigat asa mult cat se credea pentru ca astia de la USR au putere draceasca. Partidul are o mica tenta draceasca. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor. Vorbeam acum cativa ani de neo-marxisti… Astia sunt ei acum. Sunt contra Bisericii. USR este dracul neamului romanesc! Este «indracirea» neamului romanesc!

Imi zicea mama sa votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserica. Pana am aflat eu, a fost tarziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generatie (n.r- fostul partid al lui Becali). Le-am dat sediul acum doi ani. Nu stiu daca au facut sediul partidului.

Mi-a zis cineva ca vrea sa faca partidul asta, dar am spus ca pe mine nu ma mai intereseaza politica. Si acum m-am bucurat ca a castigat. De ce? Sa spun de ce. L-am vazut pe presedintele partidului ca a zis «Suntem tineri. Ascultam si vrem sa capatam experienta». Presedintele lor a zis clar «Daca unul pleaca la alt partid, Dumnezeu il va vedea. Daca ne tradeaza, Dumnezeu vede tradarea». Ala e un om credincios.

Si AUR are pe unul pe care voia sa-l puna prim ministru. Mi-a placut de el, e foarte destept. El spune ce am spus eu acum ceva timp. Ca noi suntem sclavi moderni pentru ca miliardarii ne comanda si facem ce vor ei. Tot ce muncim e pentru ei. Dar eu sunt liber pentru ca sunt cu Hristos”, a declarat Gigi Becali la Romania TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: