George Simion, huiduit de elevii de clasa a 12-a ai liceului „Gheorghe Lazar” din Bucuresti. AUR-istul a apucat sa spuna doar „Buna ziua”

politica

Presedintele AUR, George Simion, a fost huiduit, luni, de elevii liceului „Gheorghe Lazar” din Bucuresti. El s-a autoinvitat la la ceremonia de deschidere a anului scolar.

Simion s-a prezentat drept absolvent  al liceului si a inceput sa vorbeasca. Cand i-au auzit numele, elevii claselor a XII-a au inceput sa-l huiduie pe liderul AUR  si l-au lasat doar sa spuna „Buna ziua”, relateaza Digi24.

Dupa incident, George Simion a renuntat la discursul pregatit si a vorbit foarte putin, spunandu-le copiilor doar sa invete si sa nu plece din Romania.

Digi24 l-a contactat pe George Simion pentru un punct de vedere legat de acest incident. „Nu este adevarat. Stirea dumneavoastra este o minciuna cap-coada”, a sustinut liderul AUR, intr-un mesaj scris.

Iata insa inregistrarea cu momentul in care Simion a fost huiduit:

Conducerea liceului sustine ca liderul AUR nu a fost invitat la ceremonie, ci a dorit el personal sa participe.

„George Simion nu a fost invitat la nicio festivitate de deschidere a noului an scolar, dar acesta nu a fost un impediment pentru liderul AUR – obisnuit sa intre si cu forta acolo unde agenda si interesul electoral i-o cer. Asa ca s-a autoinvitat la Liceul Gheorghe Lazar, din Bucuresti. Unde insa, dupa ce a dat ‘Buna ziua’, a fost huiduit de elevi. George Simion zice ca e o minciuna, ca n-a fost huiduit.

Am cautat inregistrarea, sa-i ascult discursul si sa-l vad aplaudat ca la Maciuca. Nimic. Nicio inregistrare. Asta, in conditiile in care si-a facut, de luni de zile, un modus operandi din live-urile transmise din Parlament, din piete, din masina etc. – discursuri inepte, maimutareli si limbaj de autobaza”, a scris jurnalista Melania Cincea pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: