George Simion, oda propriei personalitati. Are masca cu chipul „patriotului” George Simion

politica

Copresedintele AUR, George Simion, poarta o masca pe care se afla imprimat propriul sau chip. El declara insa in toate discursurile publice ca pune pe primul loc „poporul roman”.

George Simion este atat de impresionat de discursurile „patriotului” George Simion incat i-a pus chipul pe masca de protectie. Insa nu toata lumea este impresionata felul in care Simion lupta pentru „poporul roman”. Miercuri, el a fost huiduit puternic ce un grup de timisoreni indignati ca „patriotul” Simion a incercat sa capuseze manifestarile dedicate izbucnirii Revolutiei Romane.

„Gunoiule, mincinosule, manipulatorule!”, „Pentru ce am luptat in Revolutia asta? Rusine sa va fie, talharilor!”, ”Nenorocitule”, „Provocator nenorocit”, s-a strigat din multime la adresa lui George Simion.

Timisorenii l-au impiedicat apoi pe Simion sa ajunga la scarile Catedralei, unde dorea sa faca spectacol din depunerea de lumanari.

Societatea Timisoara a transmis, miercuri, un protest fata de intentia liderului Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, de a participa la manifestarile de comemorare a Revolutiei de la Timisoara. Reprezentantii societatii acuza ca doi ofiteri implicati in reprimarea Revolutiei – Francisc Toba si Nicolae Roman – au ajuns parlamentari AUR, iar fara a se dezice de ei si fara a le cere demisia, Simion nu va putea participa la manifestari.

Si Vasile Popovici, fost ambasador al Romaniei, revolutionar autentic, a cerut ca timisorenii sa se opuna prezentei lui George Simion.

„Avem o datorie suplimentara, dincolo de a marca evenimentul ca atare : avem a preintampina confiscarea simbolurilor noastre de un individ, George Simion, ce nu are nimic de-a face nici cu Timisoara, nici cu 16 Decembrie si nici cu spiritul romanesc.

Ca lider al unui partid antiromanesc in fapt, violent si extremist, George Simion nu are ce sa caute in miezul sarbatorii noastre. El poate asista de departe, dar nu poate confisca. Nu prezenta lui de la distanta ne deranjeaza, ci tentativa de a acapara ce nu-i apartine in nici un fel. Solicitam institutiilor statului sa protejeze derularea demna si fara incidente a acestor momente si sa-l tina la distanta pe acest provocator si profanator”, a scris Popovici pe Facebook.

Foto: Camelia Ciobanu/Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: