George Simion si Diana Sosoaca, huiduiti la protestul transportatorilor si fermierilor blocati de jandarmi langa Bucuresti: „Simion, du-te acasa!”, „Moby Dick, lasa-ne un pic!”

news

protest, transportatori, fermieri, Chiajna, George Simion, Diana Sosoaca, huiduiti

Presedintele AUR, George Simion, a mers, joi seara, la transportatorii care protesteaza la intrarea in Capitala si le-a cerut jandarmilor sa le permita accesul in Bucuresti cu tractoarele. O parte dintre protestatari l-au huiduit copios si i-au cerut sa plece, acuzandu-l ca urmareste doar castigarea de voturi.

„An facut rate si la copiii nostri si tu ai venit dupa voturi”, „Tu esti cu aia care au terase pe Herastrau”, a fost acuzat Simion.

Senatoarea Diana Sosoaca a ajuns si ea, joi seara, la Chiajna, unde se afla fermierii si transportatorii care vor sa ajunga la Bucuresti pentru a protesta. Aceasta a incearcat sa ii convinga pe reprezentantii fortelor de ordine sa permita protestatarilor sa-si continue drumul catre Bucuresti.

Si Diana Sosoaca a fost huiduita de protestatarii care au avertizat public ca nu vor ca nemultumirile lor sa fie deturnate in scop electoral. Sosoaca i-a acuzat pe protestatari ca sunt sustinatori ai AUR si i-a numit „analfabeti”, „violatori”, „alcoolici”.

In replica, protestatarii au inceput sa scandeze in cor „Moby Dick, lasa-ne un pic!”, aluzie la balena ucigasa din romanul omonim al scriitorului american Herman Melville.

„Simion si Socoaca au vrut sa spargem baricada cu jandarmii, dar noi suntem pasnici”, au declarat reprezentanti ai protestatarilor.

Reamintim ca masini de mare tonaj si camioane din toata tara au pornit catre Bucuresti, pentru a se alatura angajatilor firmelor de transport care protesteaza deja de doua zile, pe centura Capitalei.

Mai multi transportatori au ajuns in Chiajna, dar accesul catre Capitala le-a fost blocat de trupele de jandarmi si de politie.

„Protestele fermierilor si transportatorilor sunt deturnate politic, nu este momentul ca anumite revendicari sa fie instrumentate de un partid extremist”, a declarat prefectul Capitalei, Rares Hopinca.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: