Germania recunoaste cu jumatate de gura: Printre VIOLATORI se aflau si refugiati

externe

Politia germana efectueaza verificari in cazul a 31 de suspecti in total, inclusiv 18 solicitanti de azil, pentru „violente si furturi” comise in ajunul Anului Nou la Koln, a anuntat vineri Tobias Plate, purtator de cuvant al Ministerului federal de Interne, citat de AFP si Reuters.

Intr-o conferinta de presa la Berlin, purtatorul de cuvant a indicat ca este vorba despre 31 de suspecti, ale caror nume au fost identificate, si ca 18 dintre ei au statut de solicitat de azil, suspectati de furturi si violente fizice. El a citat date oferite de politia federala germana, insa a evitat sa foloseasca si termenul de „agresiuni sexuale” sau „violuri”.

Din grupul respectiv de suspecti chestionati fac parte noua algerieni, opt marocani, cinci iranieni, patru sirieni, dar si doi cetateni germani, un irakian, un sarb si un american.

Potrivit agentiei DPA, care citeaza postul public WDR, doua persoane au fost arestate in legatura cu violentele survenite in apropiere de gara principala din Koln. Cei doi barbati, proveniti din randul imigrantilor, au fost plasati in arest noaptea trecuta. Asupra lor au fost gasite telefoane mobile care contineau inregistrari video ale evenimentelor din ajun de Anul Nou.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: