Gheboasa, prins de politisti cu droguri asupra sa. DIICOT i-a deschis dosar penal

news

Trapperul/manelistul Gheboasa a fost prins de politisti, pe 29 februarie, in Bucuresti cu droguri asupra sa.

„De asemenea, fata de un suspect sunt continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere, fara drept de droguri de risc, in vederea consumului propriu. Acesta a fost depistat in seara de 29.02.2024, in municipiul Bucuresti, in timp ce detinea o cantitate de drog de risc”, este pasajul referitor la Gheboasa din comunicatul DIICOT.

Gheboasa are acum calitatea de suspect, fara nicio alta masura judiciara luata impotriva lui.

Comunicatul integral:

„La data de 01.03.2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Dambovita au dispus retinerea a 4 inculpati, cercetati pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, in forma continuata.

Din cercetarile efectuate a rezultat ca, perioada iulie 2020 – februarie 2024, la diverse intervale de timp, inculpatii au comercializat si oferit cu titlu gratuit, in diferite ocazii, cantitati de canabis, unor consumatori de pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Dambovita.

Materialul probator administrat in cauza a relevat faptul ca inculpatii si-au creat o retea stabila de clienti, comercializand drogul de risc cu pretul de 50 lei pentru o doza, interactiunea intre vanzator si cumparator realizandu-se stradal.

In urma perchezitiilor domiciliare efectuate in municipiul Bucuresti si pe raza judetului Ilfov au fost identificate si ridicate cantitati de canabis, mai multe grindere si un cantar de precizie, obiecte purtand urme de materie vegetala, telefoane mobile, precum si alte mijloace de proba.

De asemenea, fata de un suspect sunt continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere, fara drept de droguri de risc, in vederea consumului propriu. Acesta a fost depistat in seara de 29.02.2024, in municipiul Bucuresti, in timp ce detinea o cantitate de drog de risc.

Urmeaza sa fie sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dambovita cu propunerea de arestare preventiva a trei dintre inculpatii retinuti, pentru o perioada de 30 de zile.
Activitatile judiciare au fost realizate impreuna cu politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Dambovita”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: