Gheorghe Dinca, adus inapoi la Caracal. Mai multi localnici au sarit sa il atace

news

Gheorghe Dinca, inculpat pentru omor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, participa, luni, la reconstituirea efectuata de anchetatori, el fiind dus la Dobrosloveni si Caracal, unde se reconstituie traseul acestuia si al Alexandrei din ziua de 24 iulie, cand fata a disparut.

Dinca a fost dus la Dobrosloveni, in localitatea de domiciliu a Alexandrei Macesanu, de unde, pe 24 iulie, ar fi luat-o pe adolescenta in masina, la „ocazie”, spre a o transporta la Caracal, in zona Liceului „Mihai Viteazul”.

Mai multi localnici au sarit sa il atace pe Gheorghe Dinca, anunta Romania TV. Acestia l-au injurat si au strigat catre el. Mascatii au intervenit pentru a-i tine pe oameni departe de suspect.

Conform Romania TV, femei trecute de varsta de 60 de ani au incercat sa ajunga la masina in care se afla Gheorghe Dinca. De asemenea, oameni cu lacrimi in ochi le cereau oamenilor legii sa le dea lamuriri cu privire la ancheta in curs.

”I-as spune sa se roage la Dumnezeu sa il ierte si sa nu ajunga in iad”, a afirmat unul dintre localnici in direct la Romania TV.

Gheorghe Dinca a fost adus in urma cu doua zile in arestul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt si a fost preluat luni dimineata pentru a fi dus la Caracal in vederea efectuarii reconstituirii faptelor pe care acesta le-ar fi savarsit. Reconstituirea ar putea dura mai multe zile.

Pe 26 iulie, in urma unei perchezitii, in locuinta lui Dinca din Caracal au fost gasite intr-un butoi, printre cenusa, resturi osoase de natura umana. Potrivit DIICOT, raportul de expertiza medico-legala a rezultat faptul ca persoana de sex feminin evidentiata in urma analizelor genetice ale probelor biologice de os este Alexandra Macesanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, cand a surprins-o cu telefonul in mana sunand la 112 si, ulterior, i-a incinerat corpul. De asemenea, el a sustinut ca a ucis-o si pe Luiza Melencu, de 18 ani, disparuta in luna aprilie.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: