Gheorghe Dinca le-a explicat detaliat anchetatorilor cum a incinerat-o pe Alexandra. Noi probe au fost ridicate din casa ucigasului

news

Gheorghe Dinca, ucigasul din Caracal, a spus anchetatorilor, la audierile de sambata, ca a folosit pentru cresterea temperaturii, in butoiul in care a ars cadavrul, vaselina si carton bitumat, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Legat de cadavrul Luizei, sustine ca l-a aruncat in Dunare.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Dinca a spus la audieri ca a ucis-o pe Luiza cu o lovitura de pumn, scenariu descris si in cazul Alexandrei, iar apoi a aruncat cadavrul in Dunare. Anchetatorii au mai cautat si zilele trecute, dupa indicatiile date de criminal, dar nu au gasit urme.

Sursele judiciare au mai declarat ca ucigasul a spus ca a pus cadavrul Alexandrei in butoi, iar deasupra a mai pus vaselina, carton bitumat si carpe, pentru a creste temperatura.

A treia zi de verificari extinse efectuate de echipe complexe de politisti si procurori DIICOT s-a incheiat, duminica, dupa ce au fost ridicate noi probe ce urmeaza sa fie analizate. Este vorba despre probe din podul casei, dar si despre hainele care, la prima analiza, nu sunt ale Luizei.

Anchetatorii au sigilat, duminica, la ora 15.00, casa lui Gheorghe Dinca si au plecat cu probele pe care le-au ridicat in timpul zilei.

Este vorba de probe recoltate din podul casei barbatului, dar si despre hainele gasite pe un camp dintre Caracal si Caracal, care, la prima analiza nu ar fi ale Luizei.

Duminica a fost, de altfel, prima zi in care anchetatorii au intrat in casa lui Dinca, primul loc verificat fiind podul.

De asemenea, verificari au mai fost facute si in curtea casei, care are o suprafata de circa cinci hectare.

Dupa ce a participat la perchezitiile locuintei sale din Caracal, Gheoghe Dinca este dus in Arestul IPJ Olt, unde isi va petrece noaptea.

Luni vor fi reluate verificarile la locuinta unde Gheorghe Dinca a spus ca le-a omorat pe Alexandra si pe Luiza.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: