Ghinea a prins-o pe Firea cu primele „invarteli” in Guvern: „Vrea sa faca un ban, Florentin are niste idei de imobiliare”

politica

Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, anunta ca preluarea de catre Ministerul Familiei a Biroului de Turism pentru Tineret (BTT) reprezinta o tentativa a familiei Firea-Pandele de a „face un ban”.

„Ciolacu i-a dat Gabrielei Firea un minister penibil, cu multe asteptari. Apoi Budai nu i-a dat mai nimic cand s-a rupt de la ministerului lui. Baietii vor sa o scoata din cursa, pentru ca Marcel vrea sa fie el candidat, sa se roteasca baietii serviciilor intre ei.

Ea, cum nu o duce capul, a pus botul ca poate sa fie ministru. Conduce femeia un minister fantoma. Si a inceput sa se prinda. Asa ca ce s-a gandit? Macar sa faca niste invarteli – o avea Florentin niste idei de imobiliare. Asa ca a trecut BTT la ministerul Familiei.

Pentru cei tineri – BTT e acronim de la Biroul de Turism pentru Tineret, o chestie de are hoteluri de stat si care nu ar trebui sa existe. Cred ca totusi putem zice ca macar horeca se descurca fara proprietate de stat.

Deci Firea si-a tras niste hoteluri la Familie si face un ban cat e mana moarta in guvern. Sau, explicatia alternativa ar fi ca Firea crede ca BTT e cauza pentru care se faceau mai multi copii pe vremea comunismului si vrea sa incerce ceva.

Cum am mai spus: la PSD niciodata nu e cert unde e hotie si unde e prostie”, a anuntat Ghinea.

Guvernul Ciuca va modifica si completa in prima sedinta OUG 121/2021 astfel incat societatea ”Biroul de Turism pentru Tineret (BTT)” – SA Bucuresti va trece de la Ministerul Tineretului si Sportului, institutie condusa de catre Eduard Novak (UDMR), la Ministerul Familiei, Tineretui si Egalitatii de Sanse, condus de catre Gabriela Firea (PSD).

“Biroul de Turism pentru Tineret” este o unitate economica specializata in programe turistice pentru tineret ce a fost infiintata in 1968. Reorganizata ulterior ca societate comerciala si-a schimbat numele in S.C. BTT S.A. incepand cu anul 2001. ”Obiectivul nostru, ca agentie, este acela de a va indruma spre cea mai buna decizie in alegerea Vacantei de Vis”, se arata pe pagina de internet al BTT.

B.T.T. Bucuresti nu mai detine active importante, insa are birouri chiar in Piata Victoriei, vis-a-vis de sediul Guvernului, anunta Profit.ro. BTT mai are si sucursala Costinesti, unde detine Hotel Forum.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: