politica

Ghinea il pune la punct pe „briliantul” Caciu de la Finante: „Hai, etapa cu gargara s-a terminat, puneti mana la treaba”. Caciu sustinea ca niciun ban de la PNRR nu intra in acest an

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, atrage atentia asupra declaratiilor alarmiste din vara ale actualului ministru PSD al Finantelor, Adrian Caciu. „Ati facut galerie isterica cateva luni, irational si unfair. Hai, etapa cu gargara s-a terminat, puneti mana la treaba”, subliniaza Ghinea.

„Adrian Caciu, asta vara: ‘Stiu ca vi se vand gogosi referitoare la faptul ca PNRR va fi aprobat la finalul lunii septembrie (…) Dincolo de esecul personal al lui Cristian Ghinea, care trebuie sa demisioneze la 30 septembrie, cea mai mare problema este ca avansul pe PNRR nu intra in Romania in anul 2021’.

Adrian Caciu, tot in 2021, acum ministru de Finante, la intrarea in tara a banilor: ‘Lucram pentru a folosi banii din PNRR in beneficiul romanilor!’

Bravo, domle! Ati facut galerie isterica cateva luni, irational si unfair. Hai, etapa cu gargara s-a terminat, puneti mana la treaba. Altfel, cu placere!

P.S. Caciu zice ca lucreaza la OUG pe fluxurile financiare, impreuna cu MIPE. Era gata demult, dati-o naibii odata. Si vedeti ca aveti niste bube mari la Ministerul Digitalizarii (echipa + analiza de optiuni pentru cloudul guvernamental). Focus, ca acum e 31 decembrie si avem o lista de To Do”, a transmis Ghinea, joi.

Citeste si: Ministrul Finantelor, Caciu (PSD): „Sunt briliant, pot sa fiu si presedinte. S-ar putea sa surprind universul intr-o zi si sa-i incurc regulile”

Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, a declarat joi ca va lucra la elaborarea unei ordonante de urgenta pentru a stabili circuitele financiare necesare utilizarii fondurilr din PNRR.

„Lucram pentru a folosi banii din PNRR in beneficiul romanilor!

Alaturi de constructia bugetului pe 2022, care este principalul efort al momentului pentru echipa de la Ministerul Finantelor, o alta prioritate este folosirea banilor din PNRR. Deja o prima transa de 1,8 miliarde de euro din granturi a intrat in conturile BNR, va urma destul de repede si un avans pentru partea de imprumuturi. De aceea, reprezinta o urgenta constructia unui cadru legal pentru a putea cheltui acesti bani. Voi lucra impreuna cu colegii de la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene la elaborarea unei ordonante de urgenta pentru a stabili circuitele financiare necesare utilizarii acestor fonduri.

Trebuie sa punem rapid acesti bani la treaba in folosul comunitatilor din intreaga tara!” a scris Caciu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Primarul din Caracal apare in raportul Departamentului de Stat al SUA privind coruptia din Romania. Premierul Ciolacu, amnezic: „Nu stiu cine este Ion Doldurea”

Ion Doldurea, primarul PSD din Caracal, apare in raportul pe 2023 al Departamentului de Stat…

28 de minute ago

AUR l-a pus si pe Trump pe afise, alaturi de Avram Iancu, Cuza si Stefan cel Mare: „Camionul de gunoi e perfect acolo”

Campanie halucinanta a celor de la AUR. In Bucuresti, pe marile bannere de promovare a…

O oră ago

Reactia conducerii PNL dupa ce Iulian Dumitrescu si-a depus candidatura la sefia CJ Pravoha: Bode a sesizat Curtea de Arbitraj

Secretarul general la PNL, Lucian Bode, a sesizat miercuri Curtea de Arbitraj a PNL in…

18 minute ago

Operatiunea „Gayaneh“: cum au fondat rusii Securitatea in Romania dupa modelul sovietic. Marturia lui Pacepa

Serviciul secret al puterii comuniste si celebrele sale metode, ale caror reminiscente pot fi simtite…

2 ore ago

Judecatoarea lui Vlad Pascu ramane in functie, a decis CSM: „Respinge propunerea formulata de Inspectia Judiciara ca neintemeiata”

Judecatoarea Ioana Ancuta Popoviciu ramane in functie, a decis miercuri CSM, respingand propunerea Inspectiei Judiciare…

O oră ago

Piedone anunta ca e cautat insistent de PSD: „Am primit mesaje de la mai multe persoane ca ar fi bine sa ma retrag si sa o sustinem acum pe doamna Firea”

Cristian Popescu Piedone a anuntat, miecuri, ca este contactat insistent de reprezentanti ai PSD pentru…

3 ore ago