politica

Ghinea il pune la punct pe Rafila: „Cand tatal tau a fost securist tortionar, sa vorbesti de 7 ani de acasa… Tatal meu a fost dulgher si m-a invatat sa nu mint si sa nu fur”

Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene, a avut o reactie foarte dura la adresa lui Alexandru Rafila dupa ce ministrul PSD l-a acuzat ca nu are „cei 7 ani de acasa”.

„Florin Rugina pe mine tatal meu, dulgher de meserie, m-a invatat in cei 7 ani de acasa sa nu mint si sa nu fur. Oricat rahat arunca Gadea si Rafila, nu tine. Dar intr-adevar, cand tac-tu a fost securist tortionar, sa vorbesti de 7 ani de acasa…. nu stiu e ceva dincolo de lipsa rusinii”, a comentat Ghinea intr-o reactie pe Facebook la comentariul unui tanar.

Ministrul sanatatii, Alexandru Rafila, a sustinut ca Ghinea nu are „cei 7 ani de acasa” pentru ca l-a facut „puturos”.

„Nu vreau sa intru in niciun fel de polemici, am fost surprins insa, cel putin din partea domnului Ghinea. Limbajul a lasat de dorit. Ma si gandeam, nu stiu de ce m-am gandit la chestiunea cu cei 7 ani de-acasa, dar probabil ca am facut eu un exercitiu prea intens de gandire in ceea ce il priveste pe domnul Ghinea”, a spus Alexandru Rafila intr-o conferinta de presa.

Fostul ministru USR al proiectelor europene, Cristian Ghinea, l-a acuzat anterior pe ministrul PSD al sanatatii, Alexandru Rafila, ca ii este „lene” sa lucreze la operationalizarea agentiei care ar trebui sa construiasca spitale – ANDIS – si sa definitiveze lista de 25 de spitale din PNRR.

„Rafila, nu fi puturos, pune mana si fa spitale! PSD e incurcat de cele 1,7 miliarde de euro din PNRR pentru constructia de spitale. Se dau de ceasul mortii sa gaseasca scuze si sa inventeze pretexte ca sa nu le faca. De asta si ataca PSD continuu PNRR pentru ca impune un mod de a face lucrurile pe care ei nici nu-l stiu, nici nu-l vor”, a scris Cristian Ghinea pe Facebook, miercuri, 16 februarie.

„In martie trebuie elaborate criteriile de selectie a spitalelor. ANDIS trebuia sa fie deja operationala si nu este. In iunie trebuie sa bata in cuie lista de 25 de spitale din PNRR. Le e lene sa munceasca la asta, Rafila se ocupa sa cumpere televizoare in minister”, a sustinut fostul ministru USR al proiectelor europene.

„Explica asta la Bruxelles, ca aveam bani europeni de 3 spitale, borfasii nu s-au apucat de nici unul, dar au promis 8 si nici din alea nu au facut vreunul. Am deblocat noi pe cele trei si daca cititi stiri ca se semneaza contracte de spitale regionale la Cluj, Iasi si Craiova e pentru ca Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila au muncit pentru asta”, a mai afirmat Ghinea.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cinci ciudatenii stridente ale atacului de la Moscova: „Versiunea oficiala a autoritatilor ruse nu are nicio credibilitate”

Nexta, publicatie de limba rusa independenta, a scos in evidenta cinci ciudatenii evidente in legatura…

2 ore ago

Firea, iritata la Antena 3: „Este incredibil ca Nicusor Dan are un procent atat de mare. Voi munci de 10 ori mai mult”

Gabriela Firea si-a facut din nou aparitia la Antena 3, post controlat de protectorul ei…

6 ore ago

PSD si-a gasit candidat la Constanta: „Am facut bani mai cu bisnita, mai cu camata, mai cu stanga, mai cu dreapta”. Este prietenul interlopului Dinicu (Ferma Dacilor)

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a fost desemnat de PSD candidat la…

15 ore ago

Doua grupuri de elevi de la acelasi liceu din Arad s-au incaierat pe strada. Un adolescent a ajuns la spital

Mai multi elevi de la un liceu din Arad s-au luat la bataie, miercuri, pe…

14 ore ago