Ghinea: „Platim doua randuri de directori la Ministerul Economiei. Cate doi directori la juridic, la economic, la resurse umane, la ajutor de stat, la achizitii, la afaceri europene”

politica

Cristian Ghinea, PNRR, Marcel Ciolacu, prost

Coordonatorul Departamentului de Politici Publice al USR, Cristian Ghinea, ii acuza pe premierul Marcel Ciolacu si ministrul Radu Oprea ca „mimeaza responsabilitatea” vorbind de taierea posturilor vacante, desi sunt mentinute in functie doua randuri de directori in Ministerul Economiei.

„Au trecut doua luni de zile de cand ministrul PSD Radu Oprea nu este in stare sa faca o hotarare de guvern de organizare si functionare a noului minister comasat intre Ministerul Economiei si Ministerul Antreprenoriatului si Turismului. Consecinta: exista in fiecare departament cate 2 directori si sefi de serviciu care incaseaza salarii din bani publici”, se arata intr-un comunicat USR.

Conform aceleiasi surse, „directorii dublati” din Ministerul Economiei sunt platiti „cu bani reali”, in timp ce premierul Ciolacu vorbeste de taierea posturilor vacante „care nu costa nimic”. USR adauga ca o crestere a taxelor si impozitelor ii va impovara si mai mult pe romani, „pentru a hrani sinecurile si privilegiile” specialilor.

„Din Ciclul ‘Ciolacu – vorbe, nu fapte’: pentru ca avem un ministru incompetent la Economie, platim doua randuri de directori acolo. Cate doi directori la juridic, la economic, la resurse umane, la ajutor de stat, la achizitii, la afaceri europene. Asta pentru ca Radu Oprea refuza sa vina in Guvern cu hotararea de organizare si functionare pentru ministerul reinfiintat, cel al Economiei, Antreprenoriatului si Turismului. Tot ce trebuia sa faca era sa dea macar copy/paste la hotararea de organizare de acum 2 ani cand au spart Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului”, declara Cristian Ghinea, fost ministru al Investitiilor si Proiectelor Europene.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: