Ghinea subliniaza: „PSD este la guvernare si nu creste pensiile cu 40%. Spuneti celor care zic ca voteaza PSD pentru ca le da: PSD le da tepe”

politica

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a subliniat luni ca PSD refuza sa creasca pensiile cu 40% desi „acum sunt la putere si ar putea sa le aplice”. „Spuneti celor care zic ca voteaza PSD pentru ca le da. Se da pe gura doar, insa la guvernare, PSD le da tepe”, a subliniat Ghinea.

„Stiti cum zbiara PSD ca a trecut diverse legi prin care face si drege? Acum sunt la putere si ar putea sa le aplice. Corect? Ei bine, aceste legi sunt in vigoare si PSD amana: desi a dat lege, PSD nu creste pensiile cu 40%; desi au dat legi, PSD nu aplica cupoan­ele sociale pentru educatie, indemnizatiile de vacanta si de performanta la bugetari. Pur si simplu le amana. Desi au pixul potrivit. Spuneti celor care zic ca voteaza PSD pentru ca le da. Se da pe gura doar, insa la guvernare, PSD le da tepe.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat acru, luni, faptul ca PSD nu se tine de promisiunea de a creste pensiile cu 40%.

„S-a discutat ca o conditie de intrare a PSD la guvernare pachetul social si s-a majorat cu 10%. Iarasi se vehiculeaza acesti 40%, deja din cei 40% au mai fost acoperiti 14%, iar in momentul acesta s-au mai majorat cu inca 10%”, a sustinut Ciolacu..

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: