Ghinionist: Un tanar beat, fara permis si cu o masina furata a vrut sa fuga de Politie, dar a intrat cu masina intr-un cap de pod

news

Un tanar in varsta de 18 ani a fost retinut pentru 24 de ore de catre politistii brasoveni dupa ce nu s-a conformat semnalelor efectuate si a incercat sa se sustraga controlului. Politistii au pornit in urmarirea autoturismului in cauza, iar din cauza vitezei cu care acesta rula, conducatorul auto a pierdut controlul si s-a izbit de un cap de pod, potrivit Buna ziua Brasov.

Astfel s-a stabilit ca cel urmarit este un tanar de 18 ani, care nu avea permis de conducere, iar in urma efectuarii unui test pentru stabilirea alcoolemiei din organism, aparatul a aratat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur in aerul expirat. In plus, tanarul ar fi furat masina dintr-o parcare din localitatea Belin.

„Fata de cele stabilite, s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de «conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substate» si «furt calificat in scop de folosinta»”, a spus Daniel Zontea, purtator de cuvant IPJ Brasov.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: