Ghita ii da de gol pe Dragnea si Ponta: „Nu s-au impacat. Noi vom merge in alegeri cu poza lui Victor Ponta. Vrem sa fie premier”

politica

Deputatul Sebastian Ghita a declarat, marti, ca nu crede intr-o impacare intre Liviu Dragnea si Victor Ponta, iar Partidul Romania Unita il asteapta in randurile sale pe fostul premier si va merge cu „poza” acestuia in alegeri.

Prezent la Inalta Curte de Casatie si Justitie unde se judeca o cerere a sa privind ridicarea controlului judiciar, Sebastian Ghita a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza anuntul ca Victor Ponta ramane in PSD si despre „impacarea” acestuia cu Liviu Dragnea.

„Fiecare dintre noi isi alege felul in care vrea sa isi gestioneze cariera. Din cate stiu eu, intre Liviu Dragnea si Victor Ponta nu avem inca o solutie definitiva. Partidul Romania Unita il asteapta pe Victor Ponta in randurile sale si il asteapta ca presedinte al partidului. In momentul in care Victor Ponta va simti ca trebuie spuse in Romania adevaruri mai dure decat cele care pot fi spuse in PSD, sunt convins ca va face pasul. Sau in momentul in care Liviu Dragnea nu se va tine de cuvant fata de Victor Ponta. Stiti bine ca mai este un moment serios de luat in calcul, momentul in care Partidul Romania Unita va merge in alegeri cu poza lui Victor Ponta si cu propunerea ca el sa fie prim-ministru din nou, iar PSD va dori sa il sustina pe domnul Ciolos in mod ocult sau pe domnul Dincu sau pe cine, stiu eu, va dori PSD sa sustina. Iar la acel moment sunt convins ca Victor Ponta si mare parte din PSD vor cauta sa se alature PRU”, a afirmat Sebastian Ghita, citat de Agerpres.

Intrebat despre ”impacarea” dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta, Sebastian Ghita a replicat: „Asa sunt informatiile mele. Nu e o impacare, nu e o solutie definitiva”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: