Ghita s-a plimbat ca pestele prin apa prin vreo 10 tari. Surse, un important lider i-a asigurat protectie

news

Jurnalista de investigatii Sorina Matei dezvaluie ca, inainte de a fi capturat, Sebastian Ghita s-a plimbat prin vreo 10 tari, mare parte dintre acestea fiind in Balcani.

„Confirmat: S.Ghita a fost in Bulgaria, Ungaria, Serbia, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croatia, Austria, Italia si Franta. Avea nu numai buletin ci si permis de conducere fals. Misuna prin zona. Tot pe nume sloven, inclusiv cu alta data a nasterii. Ieri ajunsese in Serbia tot cu masina. Acum o luna nu era. S-a facut identificarea in Romania dupa fotografie si apoi a fost capturat. Cand a fost prins, aseara, iesind din carciuma cu fratele, a recunoscut doar ca mama lui este romanca, dar s-a prezentat ca cetatean sloven. In paralel si in mod logic a fost monitorizat si fratele ca si toti apropiatii.

Si un mic secret: acum cateva zile mi-a parvenit informatia ca e in Muntenegru. Se pare ca era. Am considerat cum consider si acum ca tot ce este mai important e ca S.Ghita sa fie capturat. Si a fost”, scrie Sorina Matei pe Facebook.

Surse citate de catre Radu Tudor de la Antena 3 sustin ca Ghita a fost prins atat de tarziu, desi nu isi luase foarte mari masuri de precautie, deoarece a beneficita de sprijinul fostului premier al Serbian, ales de curand ca presedinte, Aleksandr Vucic. Acesta se afla intr-o relatie de stransa prietenie cu Victor Ponta, unul dintre cei mai buni prieteni ai fugarului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: