Ghita si Turcescu s-au unit ca sa o zdrobeasca in direct pe Clotilde Armand. Insa au avut parte de o mare surpriza

politica

Sebastian Ghita (PRU) si Robert Turcescu (PMP) si-au unit puterile, intr-o emisiune in direct la B1 TV, moderata de Irina Petraru, pentru a o umili pe Clotilde Armand (USR). Insa au avut surpriza sa primeasca replici extrem de taioase.

Armand a fost atacata josnic de penalul Sebastian Ghita, care a acuzat-o ca ii „slujeste pe straini”, in timp ce Robert Tucescu i-a spus ca da dovada de „obraznicie”. Spre surprinderea celor doi, Clotilde Armand nu s-a lasat intimidata si le-a dat cateva replici foarte bine tintite.

Ghita: Noi semnaturile le-am depus demult pentru a putea depune listele complete, inclusiv in diaspora. Sunt mandru sa anunt ca, dupa o munca organizatorica incredibila a colegilor mei si a presedintelui Bogdan Diaconu, suntem primul partid din Romania care a depus deja liste complete in toate judetele! Din ce am inteles, putine partide vor reusi acest lucru. PRU va merge cu un mesaj foarte puternic: ”Noi suntem, romani!”. ne vom contrapune mai ales celor de la USR, in principal, care cred ca merg cu mesajul ”Noi suntem straini!” sau ”Ii slujim pe straini!”, nu stiu ce plan au cei de la USR. Faptul ca noi, romanii, vrem si afirmam puternic cum ca trebuie sa fie lasati romanii sa-si faca o viata aici, in tara, dupa legile si traditiile si puterile lor, nu dupa planul aranjat de ONG-istii si Soros si trimisii lui aici, doamna Matilde Bechtel si domnul Nicusor….

Armand: Aveti o obsesie cu Soros sa stiti! Cu noi nu s-a intalnit niciodata. S-a intalnit, intr-adevar, cu domnul Ponta, cu domnul de la PRU, dar cu noi niciodata. Eu nici nu stiu sa-l recunosc la fata!

Ghita: Dar bani cred ca v-au dat…

Armand: Le-a dat lor, dar noua nu ne-a dat. Noi am primit foarte putini bani. Ei cu Bechtel, cu tot au cu ce.
Turcescu: Bechtel ati zis?

Armand: Da, a fost evocat de domnul Ghita.

Turcescu: Vorbiti de funie in casa spanzuratului. Nu dumneavoastra ati fost la firma care a lucrat la contractul Bechtel?

Armand: Stiu ca a fost foarte lucrativ pentru unii politicieni de atunci.

Turcescu: Dar chiar v-ati cerut scuze la un moment dat. Va si citez…

Armand: Am spus ca pentru Romania a fost, intr-adevar, un contract foarte scump. Noi suntem o firma de inginerie… Dumneavoastra sunteti jurnalist? Cred ca sunteti un jurnalist care nu intelege ce spun eu. Eu vreau sa-i anunt pe toti ca dezinformarea va fi. Este o specialitate pe care am descoperit-o cand am venit in tara aceasta.

Ghita: Doamna, daca nu va place tara, ganditi-va sa ne faceti un bine! Cum adica ati descoperit dezinformarea cand ati venit in tara aceasta? Dar cum aceasta e tara aceasta? Ce aveti cu tara aceasta?

Armand: Eu vorbesc despre clasa politica. Aceasta, impreuna cu o parte a jurnalistilor care sunt si langa mine la ora actuala, dezinformeaza.

Turcescu: Nu va e rusine? Eu 23 de ani ca jurnalist in tara asta despre toate cazurile de coruptie pe care dumneavoastra ni le spuneti in momentul de fata in piep dand doar din gura. La acea masa unde acum sta colega me,a am vorbit ani de zile despre toate cazurile pe care acum dumneavoastra le umflati doar ca sa spuneti ca luptati impotriva coruptiei. Eu am facut concret niste lucruri pentru tara asta ca ziarist! Anchete jurnalistice pe care le-am facut eu s-au transformat in dosare penale! In vremea in care dumneavoastra faceati sau nu faceati Bechtel eu prezentam copia dosarului aluia! Nu va e rusine putin sa spuneti ca sunt un pseudojurnalist? Dumneavoastra ce sunteti de meserie? Ce ati facut? Va rog sa va potoliti ca nu va merge cu mine! Ati vazut vreodata ce ma facut eu ca jurnalist?

Armand: Eu imi mentin parerea: un om care spune ca eu sunt legata de Bechtel e un jurnalist care dezinformeaza.

Ghita: O singura chestiune observ. Oricand am incercat sa vorbesc, cand multi dintre noi, romanii, incercam sa vorbim cu sau in prezenta acestei doamne de la USR, devine, sa ma iertati, agitata, incepe sa ridice tonul, tipa. Eu ma intreb: cand se va duce in Parlament aceasta doamna sa-i reprezinte pe romani venind de la Paris, asa se gandeste sa tipe, sa-si puna poalele-n cap?

Petraru: Clotilde Armand a spus ca nu candiadeza la parlamentare.

Ghita: Slava Domnului, dar trebuie sa inteleaga si dansa ca, oricat de buni sau rai ne pretindem a fi, trebuie sa vorbim calm, civilizat, cu argumente. Cu istericale nu putem! Doamna, rugamintea e sa nu tipati!

Turcescu: Si acasa cand ca aud dau televizorul mai incet. mai usor, mai usor.

Armand: Vedeti, colaborarea PMP – PSD se vede foarte bine.

Petraru: Domnul Ghita e de la PRU.

Armand: A fost la PSD…

Turcescu: USR nu ar trebui sa functioneze cu obraznicie! Mai usor, usor…

Armand: Orice om care face legatura intre USR si Bechtel este un jurnalist ccare dezinformeaza in mod clar si gratuit. Totul a fost explicat.

Turcescu: De cine? Contractul cu Bechtel nu mai exista!

Armand: Bravo! Bravo! Si de cand nu mai exista, domnule Turcescu?

Turcescu: N-aveti o copie acasa? N-aveti? Pacat!

Armand: Nu mai exista din mai 2015.

Turcescu: Uitati ce bine stiti!

Armand: De cand sunt eu in Romania?

Turcescu: Nu ma intereseaza!

Armand: Nu va intereseaza, dar va intereseaza? Sunteti jurnalist de investigatie sau…?

Turcescu: Ma bucur ca recunoasteti!

Armand: Eu va pun o intrebare. Eu stiu despre dumneavoastra ca ati mintit cu doua maini si ca mintiti in ceea ce priveste Bechtel.

Turcescu: Daca ma uit pe ceea ce s-a scris despre Bechtel inteleg ca dumneavoastra ati luat cu doua maini!

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: