Ghita, umilit de prietenul sau Dan Andronic, dupa ce i-a acordat acestuia un interviu la Belgrad

politica

Patronul EVZ, Dan Andronic, l-a zugravit pe Sebastian Ghita, cel care sustinea ca se lupta cu sistemul, ca pe un fricos. Andronic a anuntat vineri ca s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad.

Afaceristul Dan Andronic, a spus, vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca Sebastian Ghita este de nerecunoscut, acesta fiind schimbat la fata, dar si la comportament, relateaza News.ro. Totodata, potrivit patronului ziarului Evenimentul Zilei, Ghita ar fi fugit din Romania pentru ca ii era teama pentru integritatea lui fizica si mentala.

„Ghita este schimbat mult fata de ultima data cand ne-am intalnit. Asta fiind in decembrie. Nici nu l-am recunoscut cand m-am intalnit cu el. Este un alt om. Este schimbat si la comportament, si mai ales la infatisare. Parca ar fi avut o interventie estetica, dar fara sa se fi operat”, a spus Andronic.

El a mai sustinut ca prioritatea lui Sebastian Ghita nu este sa faca dezvaluiri in acest moment, dar nici nu crede ca va lasa lucrurile asa cum sunt acum. Cu privire la fuga din Romania, Sebastian Ghita ar fi spus, porivit lui Andronic, ca a luat aceasta decizie din cauza ca ii era frica pentru ingritatea lui fizica.

„Ii era frica pentru integritatea sa fizica si mentala. Intalnirea noastra a avut loc pe strada si nu a durat foarte mult timp. (…) Au existat zvonuri ca l-a contactat cineva din Romania, de la SRI, de la SIE. El a zis ca nu, ca nimeni nu l-a contactat in afara de familia sa”, a spus Andronic.

Afaceristul a mai spus ca, potrivit lui Ghita, conditiile din arestul din Serbia sunt la „nivel de spital romanesc”. Totodata, Ghita ar fi stat intr-o celula destul de spatioasa si obsisnuia sa joace baschet in curtea inchisorii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: