Ghiulbenghian, denuntatorul lui Basescu, a dat fuga la Antena 3, la Gadea. Cine l-a ajutat sa „dovedim falsurile”

news

Florin Ghiulbenghian a dezvaluit joi, la Antena 3, ca cel care a ajutat la dovedirea ”falsurilor comise” de Crin Antonescu este Andrei Chiliman, fostul primar al sectorului 1.

Cel putin asta a sustinut Florin Ghiulbenghian, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Joi, Florin Ghiulbenghian a depus si semnat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) un denunt pe numele fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, al fostului procuror-sef al DNA, Daniel Morar, si al fostului presedinte al PNL, Crin Antonescu.

Potrivit denuntului, fostul presedinte al PNL Crin Antonescu ar fi negociat cu Traian Basescu pentru a scapa de un dosar care privea emiterea ilegala a unui titlu de proprietate pe o suprafata din Parcul Herastrau.

Traian Basescu ar fi negociat cu Crin Antonescu „o tacere timp de un an de zile” din partea liberalului in schimbul inchiderii unui dosar aflat la DNA si legat de retrocedarea unui teren de 70.000 de metri patrati.

Ghiulbenghian a sustinut joi, la Antena 3, ca Antonescu a gasit ”probe care aratau ca in 2000, Crin Antonescu semneaza titlurile de proprietate”. Problema este ca Antonescu ”a semnat contrar avizului juridic si, mai mult, acest teren era proprietate a statului. Si este o ilegalitate flagranta”

”Cel care ne-a ajutat extrem de mult sa dovedim falsurile comise de Crin Antonescu a fost Andrei Chiliman”, sustine Florin Ghiulbenghian.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: