Gigi Becali, dezvaluire care-l innebuneste pe Dragnea. Toni Grebla, omul 2 din guvern, i-a cerut sa faca partid: „Gasca lui Liviu Dragnea, formata din oameni de nimic”

politica

Gigi Becali a anuntat, duminica, la Romania TV ca intentioneaza sa isi faca un nou partid. El sustine ca a Toni Grebla, actual secretar general al guvernului, i-a cerut sa infiinteze acest partid pentru a „salva tara”.

„Eu pot sa imi fac oricind partid, am si bani, o spun si sondajele. Numai dupa ce il anunt, am 6%, pentru ca asa spun sondajele. Pe locul doi e Tiriac, cu 3%…Cu Noua Generatie, am avut 17%! Eu conduc oameni, e talentul meu, e harul meu, asa cum talentul lui Florin Calinescu e sa faca oamenii sa rada. Am demonstrat la Steaua, am demonstrat in viata mea prin tot ce am facut. Eu ii conduceam si pe militieni. Ii puneam sa mature in puscarie. Dar tu, militanule, nu faci parte de aici, cu noi? Si maturau, dar din respect, nu ca ii obligam”, a spus Becali.

Gigi Becali a reafirmat ca se gandeste la infiintarea unui partid politic, a nominalizat si persoane care ar putea face parte din noua formatiune, de la oameni politici ca Adrian Severin, la jurnalistul Liviu Avram, cu precizarea ca el nu va candida.

„Trebuie facut ceva, ca asa nu se mai poate. Are dreptate, aici, Florin Calinescu, pentru ca oameni de nimic, ca gasca lui Liviu Dragnea, care era un fel de lume interlopa, au facut bani si au ajuns apoi ministri, senatori, deputati. Si-au adus si coardele lor, le-au facut secretari de stat, au facut 60 de posturi de secretari de stat ca sa le aiba pe coarde aproape. Eu as face ceva, dar trebui sa am oameni ca Diaconescu, Fota, Severin, Ponta, Neamtu, jurnalistul Liviu Avram langa mine, oameni destepti, de 20 de oameni am nevoie si promit 25% la alegeri. Eu nu candidez, nu mai am nevoie de functii, dar vreau ca in tara mea, copii si nepotii mei sa traiasca intr-o tara de bun simt, nu sa conduca coardele, care sunt pricepute la toate ministerele”, a spus Becali.

Gigi Becali a dezvaluit in premiera si o convorbire cu Toni Grebla, actualul secretar general al Guvernului.

„Sa va dau in premiera o stire de breaking news. Vine, intr-o zi, la mine, domnul Grebla, acum vreo 7-8 luni. Imi zice ca nu are nevoie de nimic, am tot ce imi trebuie si imi spune sa fac un partid, ca e nevoie sa salvezi tara. Cand il vad secretar general de guvern… Asa, la misto, il sun si ii spun ca fac partid sa salvez tara. Pai, s-a dus la Viorica Vasilica, pai, ce barbati sunteti, ba, voi? Pe mine, daca ma pui cu un milion de euro sa fiu subalternul lu’ Viorica Vasilica, daca imi tai capul si nu ma duc”, a spus fostul deputat PNL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: