Gigi Becali, ELIBERAT. Nu mai e suparat pe Basescu: „Am gresit si eu”

news

Omul de afaceri George Becali a fost eliberat conditionat din penitenciar, printr-o sentinta data vineri de Tribunalul Constanta.

Gigi Becali a iesit din Penitenciarul Poarta Alba in jurul orei 14.00.

”Prima data si prima data vreau sa implinesc dreptatea Domnului, sa ma impac cu toti oamenii pe care i-am suparat si sa ma ierte toti, jurnalisti pe care i-am jignit, din viata publica politicieni, judecatori, procurori, orice om pe care eu l-am suparat cu cel mai mic lucru. Eu nu mai pot sa doresc raul la cineva, pentru ca eu la rugaciune ma rog si pentru dusmani. Atunci ar insemna ca-l mint pe Dumnezeu. Omul are in adancul sufletului o mica rautate, incerc sa-mi inving si rautatea aia, pentru ca sunt unele persoane care mi-au facut rau, dar eu le cer iertare si la aia care mi-au facut rau, daca eu am gresit cu ceva”, a spus Becali, citat de Mediafax.

Intrebat daca il iarta si pe Traian Basescu, finantatorul Stelei a spus: ”Am gresit si eu fata de el, il atacam toata ziua. Cum sa-l ataci pe presedintele tarii? In Sfanta Scriptura spune ca Sfantul Apostol Pavel a trait in vremea lui Nero, cel mai sangeros rege, un cuvant nu a spus niciodata rau despre Nero, si eu cine eram, atacam presedintele tarii. Vina lui, ce a facut mai departe, nu trebuia sa faca”.

Magistratii Tribunalului Constanta au respins, vineri, contestatia DNA la decizia Judecatoriei Medgidia de eliberare conditionata a lui Gigi Becali, astfel ca omul de afaceri urmeaza sa fie eliberat din Penitenciarul Poarta Alba.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: