Gigi Becali, noi precizari despre PARTIDUL pe care il face cu preotii. Cine va fi presedinte

politica

Gheorghe Becali a declarat, joi, la Romania TV ca nu renunta la ideea de a-si face un partid din care sa faca parte oameni ai Bisericii, desi preotii nu au voie sa ocupe o functie politica, conform unei decizii a Sfantului Sinod.

Finantatorul echipei Steaua a declarat ca noului partid, pe care il va infiinta doar cu binecuvantarea Sfintilor Parinti, i se va putea alatura numai oameni credinciosi.

„A fost o hotarare a Sfantului Sinod si preotii nu au voie. Nu renunt la idee pentru ca atunci am spus oameni ai Bisericii. Nu inseamna numai preoti, ci si oameni care fac voia lui Dumnezeu si care merg la biserica duminica, care merg la Sfanta Liturghie, de sarbatori, oameni de buna-credinta, cu dragoste in Hristos. Nu am renuntat, dar nu am luat binecuvantare cand am fost la Muntele Athos. Eu nu mai fac nimic fara binecuvantare. Daca nu-mi dau voie Sfintii Parinti si nu am rugaciunea lor, nu fac”, a precizat finantatorul echipei Steaua pentru Romania TV.

Intrebat despre revenirea pe scena politica in 2016, Gigi Becali a declarat ca va sustine un partid din care fac parte „oameni cu dragoste”.

„Eu nu pot sa candidez si nu voi candida. Niciodata nu voi mai candida, dar am sa sustin un partid din care sa faca parte oameni cu dragoste”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a anuntat la inceputul lunii decembrie ca isi face partid si vrea sa schimbe actualii parlamentari si primari cu preoti. Formatiunea se va numi „Familia Ortodoxa”, iar primul obiectiv dupa ce va ajunge la putere este alocarea de fonduri masive de la bugetul de stat pentru biserici, informeaza Romania TV

Partidul ar urma sa fie condus de Virgiliu Popescu, redactor-sef al revistei „Familia Ortodoxa”, a mai anuntat Gigi Becali.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: