Categories: news

Giuliani lucreaza si pentru mujahedini, nu numai pentru borfasii romani. Situatie dificila pentru Casa Alba

Rudolph Giuliani are numeroase contracte cu clienti straini, desi refuza sa se inscrie pe lista de lobbisti a Departamentului Justitiei. Printre clientii lui Giuliani s-a aflat un grup iranian care era pe lista gruparilor suspecte de terorism.

Washington Post a scris, la 10 iulie 2018, ca pe lista clientilor lui Giuliani se afla grupul Mujahideen-e-Khalq, care pana in 2012 s-a aflat pe lista de grupari teroriste a Departamentului de Stat. Giuliani a sustinut discursuri platite de acest grup, mentioneaza Newsweek Romania.

Giuliani refuza sa se inscrie ca agent al unor entitati straine, spunand ca nu face lobby pe langa guvernul SUA, iar pe Trump il apara pro-bono.

Firma de consultanta a lui Giuliani il reprezinta si pe primarul din orasul ucrainean Harkov, primar care face parte dintr-un partid pro-Rusia.

Surse de la Casa Alba au sustinut, pentru Washington Post, ca luarile de pozitie ale lui Giuliani il pun pe presedintele SUA intr-o pozitie dificila.

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal si fost primar al orasului New York, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si altor oficiali romani in care cere verificarea protocoalelor PG-SRI si stoparea presiunilor asupra judecatorilor.

O scrisoare similara a fost transmisa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu si premierului Viorica Dancila.

AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Atacuri violente ale Gruparii Savonea la adresa lui Stelian Ion. Sfarsitul Sectiei Speciale este tot mai aproape

Judecatorii din CSM il acuza pe ministrul Justitiei, Stelian Ion, ca a indus opiniei publice…

2 ore ago

„Decizie scandaloasa a PNL”. Numeroase reactii critice dupa ce Violeta Alexandru a anuntat decizia PNL in cazul suspendarii PUZ-urilor din Capitala

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat joi seara, pe Facebook, ca proiectele referitoare la…

2 ore ago

Un politist aflat pe motocicleta a murit intr-un accident in fata Parlamentului. El avea numai 30 de ani

Un politist de la Brigada Rutiera a Capitalei, in varsta de 30 de ani, a…

O oră ago

Clotilde Armand anunta o noua victorie: „Grupul infractional care a condus pana acum Politia Locala a Sectorului 1 a fost invins”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat joi seara ca a resuit sa obtina majoritate…

4 ore ago

Ce contine Detonic in realitate. Escrocheria careia ii cad prada zeci de mii de pensionari

Jurnalistii de la Recorder au realizat o noua investigatie de exceptie. Ei au descoperit reteaua…

2 ore ago