news

Giuliani lucreaza si pentru mujahedini, nu numai pentru borfasii romani. Situatie dificila pentru Casa Alba

Rudolph Giuliani are numeroase contracte cu clienti straini, desi refuza sa se inscrie pe lista de lobbisti a Departamentului Justitiei. Printre clientii lui Giuliani s-a aflat un grup iranian care era pe lista gruparilor suspecte de terorism.

Washington Post a scris, la 10 iulie 2018, ca pe lista clientilor lui Giuliani se afla grupul Mujahideen-e-Khalq, care pana in 2012 s-a aflat pe lista de grupari teroriste a Departamentului de Stat. Giuliani a sustinut discursuri platite de acest grup, mentioneaza Newsweek Romania.

Giuliani refuza sa se inscrie ca agent al unor entitati straine, spunand ca nu face lobby pe langa guvernul SUA, iar pe Trump il apara pro-bono.

Firma de consultanta a lui Giuliani il reprezinta si pe primarul din orasul ucrainean Harkov, primar care face parte dintr-un partid pro-Rusia.

Surse de la Casa Alba au sustinut, pentru Washington Post, ca luarile de pozitie ale lui Giuliani il pun pe presedintele SUA intr-o pozitie dificila.

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal si fost primar al orasului New York, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si altor oficiali romani in care cere verificarea protocoalelor PG-SRI si stoparea presiunilor asupra judecatorilor.

O scrisoare similara a fost transmisa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu si premierului Viorica Dancila.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Rusia trimite in Iran, de saptamana viitoare, 24 de avioane Su-35. Moscova va transfera Iranului si sisteme de rachete S-400

Iranul ar urma sa primeasca saptamana viitoare primul lot de avioane Suhoi Su-35 din Rusia,…

16 minute ago

Dorel Visan, prezent la Moscova dupa ce l-a laudat pe Putin: „Trebuie o noua dictatura, asa ca a domnului Putin”

Actorul Dorel Visan se afla in aceste zile la Moscova, in calitate de invitat la…

O oră ago

Nici Ciuca, nici Ciolacu nu au urmarit explicatiile lui Cirstoiu. Seful PSD: „Am inteles, a fost la o clinica, lucrurile acestea le vom lamuri in cadrul coalitiei”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut sambata ca nu a auzit explicatiile lui Catalin Cirstoiu…

O oră ago

Ciolacu a decretat: „Adevarul a iesit la iveala, Gabriela Firea nu a avut nicio treaba cu azilele groazei. A fost un scandal clocit”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sambata, ca Gabriela Firea "n-a avut nicio treaba cu azilele…

2 ore ago

Doliu pentru radioul romanesc. A murit crainicul sportiv Octavian Vintila

Crainicul si comentatorul sportiv Octavian Vintila s-a stins din viata, la varsta de 86 de…

2 ore ago