news

Giuliani lucreaza si pentru mujahedini, nu numai pentru borfasii romani. Situatie dificila pentru Casa Alba

Rudolph Giuliani are numeroase contracte cu clienti straini, desi refuza sa se inscrie pe lista de lobbisti a Departamentului Justitiei. Printre clientii lui Giuliani s-a aflat un grup iranian care era pe lista gruparilor suspecte de terorism.

Washington Post a scris, la 10 iulie 2018, ca pe lista clientilor lui Giuliani se afla grupul Mujahideen-e-Khalq, care pana in 2012 s-a aflat pe lista de grupari teroriste a Departamentului de Stat. Giuliani a sustinut discursuri platite de acest grup, mentioneaza Newsweek Romania.

Giuliani refuza sa se inscrie ca agent al unor entitati straine, spunand ca nu face lobby pe langa guvernul SUA, iar pe Trump il apara pro-bono.

Firma de consultanta a lui Giuliani il reprezinta si pe primarul din orasul ucrainean Harkov, primar care face parte dintr-un partid pro-Rusia.

Surse de la Casa Alba au sustinut, pentru Washington Post, ca luarile de pozitie ale lui Giuliani il pun pe presedintele SUA intr-o pozitie dificila.

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal si fost primar al orasului New York, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si altor oficiali romani in care cere verificarea protocoalelor PG-SRI si stoparea presiunilor asupra judecatorilor.

O scrisoare similara a fost transmisa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu si premierului Viorica Dancila.

AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Lider PSD, pentru Euronews: „Acum suntem curati. Astazi, exista un nou PSD. Toata lumea e curata”. Nicio vorba despre Marian Neacsu si Tudorache-Diamante

Purtatorul de cuvant al PSD, deputatul Radu Oprea, a declarat intr-un interviu pentru Euronews ca…

2 ore ago

Ghinea il pune la punct pe „briliantul” Caciu de la Finante: „Hai, etapa cu gargara s-a terminat, puneti mana la treaba”. Caciu sustinea ca niciun ban de la PNRR nu intra in acest an

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, atrage atentia asupra declaratiilor alarmiste din vara ale…

4 ore ago

Citu abia asteapta sa vada cum va gestiona PSD valul 5: „Acum sunt la guvernare si au Ministerul Sanatatii”

Presedintele PNL Florin Citu a declarat sarcastic, joi seara, ca abia asteapta sa vada cum…

2 ore ago