Godina desfiinteaza propaganda cu „statul paralel” cu o singura intrebare: „Cum nu ai ce sa-i faci unui mascarici de prezentator care rage la televizor si iti desconspira absolut toate planurile ‘subterane’?”

news

Politistul Marian Godina ii ironizeaza pe politicienii care se folosesc de sintagma „statul paralel”, dar si pe cei care cred ca membrii acestei „organizatii” pot decide cine intra la inchisoare. In plus, el le adreseaza o intrebare celor care cred in „statul paralel”: „Daca statul asta paralel are forta de a fabrica un dosar penal si de a condamna un politician atat de puternic, cum de se impiedica el de cei care il toaca de dimineata pana seara la tv?”.

„Statul paralel inteleg ca e compus din oameni extrem de puternici si influenti. Au o forta atat de mare incat pot baga la puscarie, prin dosare penale fabricate, politicieni grei. Realizati ce putere au? Au la picioare judecatori, procurori, politisti, ofiteri SRI si pot comanda cine si cum sa intre la puscarie. Tot cei din statul paralel blocheaza guvernantii sa faca autostrazi, banii fiind cheltuiti de ei pentru a fabrica dosare. Ne-am lamurit pana aici? Cat de puternic e statul paralel!!! El comanda tot si conduce Romania din umbra”, afirma Marian Godina, intr-un mesaj publica luni pe pagina lui de Facebook.

Polisistul adauga ca, pentru el, „statul asta paralel ar fi doar o inventie amuzanta daca nu as vedea cat de bine a prins la un anumit public, destul de numeros”.

„Le-as pune celor care cred cu tarie in statul paralel urmatoarea intrebare, pe care cred ca ei nu si-au pus-o niciodata si as aprecia daca mi-ar raspunde civilizat in comentarii, urmand ca eu sa postez cel mai bun comentariu, ba chiar sa incep sa cred in statul paralel si sa ma imprietenesc cu Floricica dansatoarea: Daca statul asta paralel are forta de a fabrica un dosar penal si de a condamna un politician atat de puternic, cum de se impiedica el de cei care il toaca de dimineata pana seara la tv?”, mai scrie politistul brasovean.

„Adica esti atat de priceput si de puternic incat sa bagi oameni grei si nevinovati in puscarie, dar cumva te incurca si nu ai ce sa-i faci unui mascarici de prezentator care rage la televizor si iti desconspira absolut toate planurile ‘subterane’. Eu cred ca daca ar fi existat un stat paralel, la cat de malefic si pus pe rele ne este prezentat, cel putin doua televiziuni nu mai existau de mult”, mai spune el.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: