Godina dezvaluie un mesaj PRIVAT primit de la Dacian Ciolos: „Astea sunt motivele pentru care imi place acest om”

politica

Politistul brasovean Marian Godina a publicat un mesaj privat primit pe Facebook din partea lui Dacian Ciolos, dupa ce l-a laudat pe premier ca a participat la o operatiune ecologista in Delta Vacaresti. Ciolos i-a cerut sa nu mai „riste” astfel de initiative pentru a nu fi interpretate gresit. „Cam astea sunt motivele pentru care imi place acest om”, concluzioneaza Godina.

„Prin mai multe comentarii am tot citit ca sunt ‘omul lui Ciolos’ si ca il perii de cate ori am ocazia. M-a intrebat cineva de ce imi place acest om si i-am spus ca am mai multe motive. In primul rand, cand a fost prezent la lansarea cartii mele, ii rezervasem loc pe scena si ii alocasem cateva minute pentru a vorbi. Mi-a spus ca este evenimentul meu si ca vrea sa ramana al meu, asa ca va sta in sala ca oricare alt participant. M-a rugat sa nu aduc vorba de dumnealui cand voi vorbi public si sa nu ii multumesc pentru prezenta. Nu l-am ascultat si i-am multumit, in timp ce imi facea semne sa trec mai departe.

Desigur ca, dupa eveniment, au fost multi care mi-au spus ca a venit la lansare numai pentru imagine. Eu eram sigur ca vorbisem cu un om mult prea modest ca sa se foloseasca de imaginea altcuiva, mai ales ca am destula experienta cu oamenii si nu prea ma insel in privinta lor. Au fost destui care au incercat sa ma atraga, dar le-am simtit interesul si m-am retras amabil. Cand domnul Ciolos a fost la acea actiune de curatenie la Delta Vacaresti, am postat despre asta aducandu-i cuvinte de lauda pentru care alti oameni avizi de imagine ar plati. (se practica treaba asta)

Mi s-a intamplat de cateva ori sa schimb cateva vorbe cu oameni importanti, care sa imi spuna ce mult ma apreciaza si apoi sa ma roage sa scriu ceva frumos despre ei. (nu am facut asta niciodata)
In schimb, va las sa cititi ce mi-a spus dl Ciolos dupa ce am scris despre el. Cam astea sunt motivele pentru care imi place acest om”, a scris Godina pe Facebook.

godina-ciolos godina-ciolos-2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: