Godina, observatie acida la adresa celor care au laudat discursul de la CSM al lui Tudorel Toader: „Iata ce am putut observa cu ochiul liber”

analize

Politistul Marian Godina a publicat pe Facebook un mesaj acid la adresa adversarilor Laurei Codruta Kovesi care au tinut sa isi manifeste prin comentarii aprecierea la adresa lui Tudorel Toader in timpul sedintei CSM.

Godina mentioneaza ca simpatizantii lui Tudorel Toader se exprimau „intr-o limba romana stricata”.

„Am urmarit azi transmisia live, pe Facebook, cu cele ce se intamplau la CSM. In acest fel, pe langa ce spuneau cei prezenti la sedinta, puteam citi si comentariile venite din partea societatii, societate care o va judeca pana la urma pe doamna Kovesi, asa cum a spus domnul ministru.

La un moment dat, domnul Tudorel Toader a spus ceva de genul ca ceea ce zice doamna Kovesi poate fi crezut doar de cei care nu cunosc legea, care nu se pricep, dar nu pot fi pacaliti cei care sunt pe domeniu, cunoscatori.

Comentariile live erau atat impotriva doamnei Kovesi, cat si pentru sustinerea acesteia. Ce am putut observa cu ochiul liber (si se poate observa in continuare pentru ca acele comentarii raman) a fost ca acele comentarii inversunate impotriva doamnei procuror erau majoritatea scrise intr-o limba romana stricata, cei care comentau avand o exprimare greoaie, in timp ce comentariile de sustinere erau scrise aproape toate corect.

Daca tinem cont de cele spuse de domnul ministru, si anume ca cei cunoscatori nu pot fi pacaliti, reiese ca cei care se chinuiau sa lase un comentariu coerent, dar nu prea le iesea, sunt cei greu de prostit, cei bine pregatiti si cunoscatori care, in goana lor de a se pune la punct cu legile si de a fi bine pregatiti, au uitat pesemne sa invete si limba romana. Ceilalti, cei care o sustineau pe doamna Kovesi, pentru ca nu si-au pierdut vremea cu pregatirea juridica, au avut mai mult timp pentru insusirea limbii romane, dar au devenit astfel mult mai naivi si mai usor de pacalit”, a scris Godina pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: