Godina se gandeste sa demisioneze din Politie: „Eu cred ca merit mult mai mult. Toti pe care ii cunosc, in special la posturile de politie, cauta sa plece de acolo”

politica

Politistul Marian Godina, incadrat la trupele de interventie, ia in considerare sa demisioneze din Politie. „Nu stiu daca nu cumva voi regreta in viitor ca am ramas si m-am complacut in situatia asta, stand pe un salariu de nici 5.000 de lei pe luna. Eu cred ca merit mult mai mult”, afirma Godina.

„Acum sunt in concediul de crestere a copilului. Nu stiu daca va fi de doi ani sau mai putin. E posibil sa revin si mai repede. E posibil sa nu mai revin deloc. Nu stiu cat de mult mai merita. Nu stiu daca nu cumva voi regreta in viitor ca am ramas si m-am complacut in situatia asta, stand pe un salariu de nici 5.000 de lei pe luna. Eu cred ca merit mult mai mult. Ajungi sa nu mai ai chef sa faci ceea ce altadata ai fi facut cu drag, cand vezi ca tragi degeaba. (…) Toti pe care ii cunosc, in special la posturile de politie, cauta sa plece de acolo”, a declarat Godina intr-un interviu pentru Europa Libera.

„Sistemul acesta al politiei, inca din scoala, te spala pe creier, daca as putea s-o spun asa. Ti se intipareste in cap ca politist trebuie sa ramai pe viata, ca, daca iti pierzi jobul, vai, se sfarseste viata. Eu nu mai gandesc asa si am exemple clare de colegi care au renuntat si sunt mult mai bine acum. Ajungi sa nu mai ai chef sa faci ceea ce altadata ai fi facut cu drag, cand vezi ca tragi degeaba”, a mai spus Marian Godina.

„N-am facut niciodata un secret din faptul ca eu am si alte surse de venit, din munca cinstita, pentru care platesc impozite. Si am observat ca, de cand se intampla treaba asta, sunt mult mai relaxat la serviciu si imi fac treaba mult mai bine, pentru ca am eliminat din minte grija asta a banilor, spre deosebire de alti colegi care vin la serviciu cu gandul la rate, ca nu si-au platit ratele, ca nu au ce sa le ofere copiilor, ca nu si-au platit chiria. E clar ca performanta e mult mai buna cand esti bine din punct de vedere financiar”, a subliniat politistul.

El s-a aratat foarte nemultumit de ministrul Lucian Bode. El spun ca Bode face politistii de ras si ar trebui sa plece: „Probabil va face nani pe bancheta din spate si in BMW-urile acelea pe care le-au cumparat”.

„E absurd ca pagina de Facebook a Politiei Romane sa distribuie postarile ministrului Bode, pe persoana fizica. Practic, ii face imaginea ministrului. Nu e deloc in regula. Bode, despre care stim cu totii, probabil va face nani pe bancheta din spate si in BMW-urile acelea pe care le-au cumparat. Domnului Bode i-as spune sa se retraga. Eu consider ca el ne face de ras, mai mult. N-are cum sa ne faca vreun bine”, a sublinuat Godina.

Mai mult despre: ,

Comentarii: