politica

Godina se gandeste sa demisioneze din Politie: „Eu cred ca merit mult mai mult. Toti pe care ii cunosc, in special la posturile de politie, cauta sa plece de acolo”

Politistul Marian Godina, incadrat la trupele de interventie, ia in considerare sa demisioneze din Politie. „Nu stiu daca nu cumva voi regreta in viitor ca am ramas si m-am complacut in situatia asta, stand pe un salariu de nici 5.000 de lei pe luna. Eu cred ca merit mult mai mult”, afirma Godina.

„Acum sunt in concediul de crestere a copilului. Nu stiu daca va fi de doi ani sau mai putin. E posibil sa revin si mai repede. E posibil sa nu mai revin deloc. Nu stiu cat de mult mai merita. Nu stiu daca nu cumva voi regreta in viitor ca am ramas si m-am complacut in situatia asta, stand pe un salariu de nici 5.000 de lei pe luna. Eu cred ca merit mult mai mult. Ajungi sa nu mai ai chef sa faci ceea ce altadata ai fi facut cu drag, cand vezi ca tragi degeaba. (…) Toti pe care ii cunosc, in special la posturile de politie, cauta sa plece de acolo”, a declarat Godina intr-un interviu pentru Europa Libera.

„Sistemul acesta al politiei, inca din scoala, te spala pe creier, daca as putea s-o spun asa. Ti se intipareste in cap ca politist trebuie sa ramai pe viata, ca, daca iti pierzi jobul, vai, se sfarseste viata. Eu nu mai gandesc asa si am exemple clare de colegi care au renuntat si sunt mult mai bine acum. Ajungi sa nu mai ai chef sa faci ceea ce altadata ai fi facut cu drag, cand vezi ca tragi degeaba”, a mai spus Marian Godina.

„N-am facut niciodata un secret din faptul ca eu am si alte surse de venit, din munca cinstita, pentru care platesc impozite. Si am observat ca, de cand se intampla treaba asta, sunt mult mai relaxat la serviciu si imi fac treaba mult mai bine, pentru ca am eliminat din minte grija asta a banilor, spre deosebire de alti colegi care vin la serviciu cu gandul la rate, ca nu si-au platit ratele, ca nu au ce sa le ofere copiilor, ca nu si-au platit chiria. E clar ca performanta e mult mai buna cand esti bine din punct de vedere financiar”, a subliniat politistul.

El s-a aratat foarte nemultumit de ministrul Lucian Bode. El spun ca Bode face politistii de ras si ar trebui sa plece: „Probabil va face nani pe bancheta din spate si in BMW-urile acelea pe care le-au cumparat”.

„E absurd ca pagina de Facebook a Politiei Romane sa distribuie postarile ministrului Bode, pe persoana fizica. Practic, ii face imaginea ministrului. Nu e deloc in regula. Bode, despre care stim cu totii, probabil va face nani pe bancheta din spate si in BMW-urile acelea pe care le-au cumparat. Domnului Bode i-as spune sa se retraga. Eu consider ca el ne face de ras, mai mult. N-are cum sa ne faca vreun bine”, a sublinuat Godina.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Un jandarm din Bihor, lovit de un individ cu o doza de bere in cap, va primi de la acesta daune morale in valoare de 5.000 de euro

Un barbat din Butani, judetul Bihor, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare si la…

2 minute ago

Serviciile secrete din Cehia au demascat o retea finantata de Moscova, care descuraja tarile UE sa sprijine Ucraina

Serviciile de informatii cehe au demascat o retea finantata de Moscova care raspandea propaganda rusa…

O oră ago

Gheata polara se topeste si schimba rotatia Pamantului: „Timpul insusi va fi afectat”

Intr-o zi, in urmatorii doi ani, toti locuitorii lumii vor pierde o secunda din timpul…

3 minute ago

Vanzarile de medicamente antidepresive au atins in Rusia un nivel record in primele luni ale anului 2024, pe fondul razboiului din Ucraina

Vanzarile de antidepresive in farmaciile din Rusia au atins un maxim al ultimilor cinci ani…

37 de minute ago

Presshub: Cine controleaza firma care a livrat doua remorchere de 7 milioane euro, afacere anchetata de Parchetul European

Cine controleaza firma care a livrat doua remorchere de 7 milioane euro, afacere anchetata de…

14 minute ago