Godina si-a trimis cartea, cu dedicatie, lui Liviu Dragnea: „I-o puteti da si Irinei, este pentru toate varstele”

politica

Marian Godina anunta ca i-a trimis lui Liviu Dragnea, la Rahova, cea mai recenta carte a sa, „Padurea”. Cartea este inspirata de evenimente petrecute in perioada Regimului Dragnea-PSD.

„Domnului Liviu Dragnea, pentru a va trece timpul mai repede. Cartea este inspirata din vremurile in care Teleormanul nu avea nicio librarie si e pentru toate varstele, deci i-o puteti da si Irinei”, este dedicatia lui Godina pentru Dragnea.

In carte, Dragnea este porcul mistret Mitrut, Dancila este o „scroafa prostanaca” Gizelda, Mihai Gadea este Gadut, un soim responsabil cu raspandirea zvonurilor padurii, iar Tudorel Toader este „un broscoi raios cu negi” numit Tudel.

„Intr-o padure de la poalele Tampei, animalele isi duceau viata linistite, fiind conduse de Brun, un urs carpatin.

Defrisarea unei parti din padure pentru construirea unui nou cartier a dus la stramutarea animalelor pe bucata de padure ramasa, fapt ce a dus la imputinarea hranei si, implicit la un trai mai greu.

Mitrut, un porc mistret ce se visa rege al animalelor, a fost alungat intr-o mlastina de la marginea padurii dupa ce a fost prins furand de la copii. (furase niste ghinde de la niste pui de veverita)

Deoarece Cartea Padurii nu-i permitea sa mai candideze, fiind hot dovedit, Mitrut a gasit-o pe Gizelda, o scroafa prostanaca pe care a propus-o spre a deveni Regina Padurii.

Cu ajutorul lui Gadut, un soim responsabil cu raspandirea zvonurilor padurii, Mitrut manipuleaza animalele lansand diferite stiri false.

Imbolnavirea bufnitei care se ocupa de instructia puilor de animale a facut ca noua generatie de adulti sa fie formata din animale lipsite de educatie care au cazut prada manipularilor lui Mitrut si Gadut, Gizelda ajungand sa conduca padurea.

Desi Mitrut conducea padurea din spatele Gizeldei, asta nu-l multumea pe deplin, iar pentru a deveni stapan absolut, l-a numit ca stapan al legilor pe Tudel, un broscoi raios cu negi, a carui sarcina era sa schimbe Cartea Padurii, primind in schimb o viata luxoasa pentru el si al sau mormoloc.

Hiena Cumpas, vrea si ea la putere, iar intre doua pranzuri cu cadavre, umbla cu pancarta-n spate strigand ca ‘moare cu ei de gat’”, este un fragment din cartea lui Godina.

„Animalele domestice pleaca in padure, alertate de situatia de acolo, iar aventura ia amploare”, mai explica Godina.

Mai mult despre: ,

Comentarii: