Godina sustine hotarat DNA si subliniaza efectele amare ale manipularii: „Oameni saraci iau apararea cu inversunare unor infractori milionari”

news

Politistul brasovean Marian Godina face o paralela relevanta intre comportamentul oamenilor atunci cand vad un politist ca actioneaza contra unui infractor si modul in care se reactioneaza acum ca urmare a campaniei de manipulare derulata pe televiziunile penalilor.

„Un lucru pe care l-am invatat inca din scoala de politie este acela ca, atunci cand vei interveni in public pentru legitimarea unei persoane si situatia va lua o intorsatura in care vei fi nevoit sa folosesti forta fizica, intotdeauna, dar intotdeauna, opinia publica va fi de partea celui pe care doresti sa-l incatusezi. Nu conteaza ca este un urmarit, ca nu se supune, ca este recalcitrant sau ca este un talhar ale carui victime ar fi putut fi chiar ei. Oamenii prezenti vor tine cu el, cu toate ca habar nu au despre ce e vorba si isi vor arata sustinerea strigand spre tine ca esti o bruta si un agresor si ca ar trebui sa il lasi in pace.

Citind comentarii la postari care apar in zilele astea pe Facebook atat de des incat chiar nu le poti evita, as putea face o analogie cu ce am invatat din scoala.

Oameni saraci, cu o situatie vizibil precara, (lucruri evidente daca te uiti la profilele lor) iau apararea cu inversunare unor infractori milionari, care isi petreceau vacante in locuri pe care ei le pot vedea doar in poze si ale caror denumiri nici nu le stiu pronunta, si striga catre cei care incearca sa isi faca treaba ca tot ei sunt cei care ar trebui sa mearga la puscarie”, a scris Marian Godina pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: