Gogoasa lui Dragnea cu „tehnocratii au vrut sa inchida 100 de spitale” a fost dezumflata rapid. Replica ucigatoare din partea fostului ministru al Sanatatii

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca a discutat, la Parlament, cu ministrul Sanatatii care „era foarte suparat”, pentru ca „se pare ca o sa gaseasca niste documente privind inchiderea a 100 de spitale”.

„In ministere gasesc tot felul de lucruri (noii ministri — n.r.). Ministrul Sanatatii am inteles ca era foarte suparat pentru ca se pare ca o sa gasesca niste documente care pregateau inchiderea a 100 de spitale, pentru ca spitalele respective n-au fost ajutate, nu au primit bani de la minister. In fiecare zi, colegii mei din Guvern tot descopera ‘mine’ in fiecare minister. Pana la urma, cineva va trebui sa raspunda pentru aceasta atitudine, pentru ca deja nu mai este politic. (…) Ministrul Sanatatii a venit la mine sa-mi spuna exact aceste lucruri, pentru ca era foarte suparat”, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Fostul ministri al Sanatatii, Vlad Voiculescu, i-a raspuns in scurt timp lui Dragnea. „#caiverzipepereti” si „#numaifumatlapartid”, sunt doua mesaje ironice, alaturi de o explicatie mai ampla.

„Aud ca domnul Dragnea spune la televizor ca tocmai a descoperit la minister ca eu voiam sa inchid vreo 100 de spitale.

Daca o sa conduca tara asa cum intelege sistemul sanitar, atunci din ‘gradina maicii domnului’ (felicitari pentru metafora, doamna Birchall!) ne va transforma rapid in ograda unde a intarcat mutu’ iapa.

#caiverzipepereti
#numaifumatlapartid

PS La tehnocrati era acest obicei … sa ne facem temele inainte sa vorbim. Daca cineva de la PSD vrea totusi sa-si ajute seful sa inteleaga, poate citi aici goo.gl/7lI74f„, a scris Voiculescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: