„GOLAN e taica-tau si ma-ta-i o curva”. Nici PRIETENII nu-l mai suporta pe fiul lui RUS

news

Alexandru Rus, fiul lui Ioan Rus, este nevoit sa plateasca si el pentru declaratiile tatalui sau despre copiii si nevestele romanilor din diaspora. Printre cei care il injura se afla chiar si prietenii sai de pe Facebook.

Alexandru Rus si-a setat apagina de Facebook astfel incat sa poata posta comentarii numai prietenii sai. El a sperat ca astfel va scapa de furia romanilor, care cautau satisfactie pentru cuvintele urate pe care tatal sau le-a adresat diasporei. Insa, surpriza, chiar si prietenii sai sunt suparati. Unii chiar foarte suparati.

Iata ce mesaj i-a lasat prietena Danuta Vlad, la ultima sa postare din 7 iunie, in care se falea pe langa o masina de lux.

„GOLAN e taica-tau si ma-ta o CURVA. Sa-si masoare cuvintele nemernicul de taica-tau, nu are niciun drept sa jigneasca pe cei care muncesc in afara. Toate jigodiile din guvern sa-i manance cancerul, inclusiv jigodia din casa ta.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”, a scris Danuta Vlad.

danuta

Alexandru Rus nu a reactionat. De altfel, nu a mai postat nimic din 7 iunie.

Citeste si: Copiii „golani” ai romanilor muncitori nu ajung aici. Unde-si face vacantele fiul lui Rus

Ioan Rus a declarat, la o emisiune la Digi 24, in contextul in care vorbea despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia muncind in constructii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, ca ”de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva”.

”Romania are trei milioane de oameni, sa zicem, din forta activa, in acest moment, in occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta curva. De 700 de euro vin acasa jumatate”, a declarat Ioan Rus, miercuri seara, la o emisiune a postului Digi 24.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: