Golaniile lui PSD-istului Ghita in Parlament. „Pune-ti masca aia pe ochi!”, s-a rastit la un deputat USRPLUS – Video

politica

Depuatul PSD Daniel Ghita a tinut sa iasa din nou in evidenta, joi, in Parlament in timpul sedintei in care PSD s-a aliat cu PNL pentru a provoca amanarea votarii motiunii de cenzura. El a avut reactii de maidan la adresa unui deputat USRPLUS.

„Pune-ti masca aia pe ochi”, a zbierat Ghita catre un deputat USRPLUS. El a avut numeroase gesturi si replici mai degraba specifice lumii interlope decat forului in care se decid legile tarii.

Ghita a incetat brusc sa atitudinea agresiva dupa ce un alt pesedist, coleg de banca, l-a avertizat ca este filmat. Apoi, alaturi de Ghita a venit un alt scandalagiu notoriu din PSD, deputatul Radu Cristescu, care a inceput sa zbiere „Penalilor!”.

Deputatul USR Filip Havarneanu a anuntat in urma cu sase luni ca a fost amenintat de Daniel Ghita, chiar in Parlament, dupa ce a dat publicitatii o fotografie in care Ghita dormea in plen.

„NU MA VOI LASA INTIMIDAT! E suparare mare in tabara PSD dupa ce l-am surprins pe deputatul Daniel Ghita dormind in Plen, in timp ce se dezbatea proiectul de buget, si pe alti colegi de-ai stimabilului votand la doua cartele.

PSD-istul Ghita este atat de suparat incat a uitat ca nu mai este in ringul de lupta, ci in Parlamentul Romaniei. E drept, luptatorii K1 cunosc ce inseamna onoarea, disciplina si respectul, insa domnul Ghita se crede mai degraba pe stadion. Altfel nu-mi explic de ce recurge la amenintari si limbaj care nu face onoare institutiei pe care o reprezentam.

‘Copile, stai sa vezi ce-ti fac’ – asta mi-a spus astazi colegul de la PSD. Ii transmit si pe aceasta cale ca am mai primit amenintari, nu ma tem si nici nu ma las intimidat.

Asta este schimbarea de care vorbeau liderii PSD: somn in Parlament, vot multiplu si violenta in loc de argumente”, a scris Havarneanu pe Facebook.

Citeste si: Daniel Ghita (PSD) a adormit iar in Parlament dupa ce l-a huiduit pe Citu: „E bun somnicul in plen, domnule Ghita?”

Citeste si: Golanii PSD in Parlament: „Mai, paracioasa mica!”. Deputat USR, hartuit pentru ca i-a filmat furand pe PSD-isti – Video

Mai mult despre:

Comentarii: