Golaniile lui Teodorovici la audierea lui Florin Citu: „Domnul Teodorovici este pleonasm”. Mitraliera i-a sarit in ajutor

politica

Ministrul demis al Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, a tinut sa participe, marti, la audierea ministrul propus pentru Finante, Florin Citu. Teodorovici a incercat din rasputeri sa il bruieze pe Citu in timpul prezentarii proiectelor sale.

„Guvernul Orban este un guvern de tranzitie. Romania intra intr-o noua etapa. Una liberala. Pentru mine, Florin Citu, exista un singur obiectiv: eradicarea saraciei din Romania. O economie liberala poate face acest lucru, poate asigura bunastarea tuturor cetatenilor Romaniei. Exista doua seturi de masuri: pe termen scurt si pe termen mediu si lung. Si prima se refera la rectificarea bugetara. Avem doar datele pentru luna august, asteptam datele in perioada urmatoare. Deciza este de a respecta tratatele cu Comisia Europeana si recomandarile pentru a evita orice procedura de infigement pentru deficit bugetar. Procedura de infrigement inseamna o scadere a ratingului de tara si dobanz mai mari. Va ridica semne de intrebare din partea partenerilor nostri institutionali dar si neinstitutionali”, si-a inceput Citu prezentarea.

„Noroc ca i-a capsat pagina, ca altfel nu stia ce citeste”, a intervenit Teodorovici, hlizindu-se.

Liberalii i-au cerut lui Teodorovici si presedintelui de sedinta sa respecte procedura audierilor si sa se inscrie la cuvant. „Domnul Teodorovici trebuie sa ceara cuvantul daca vrea sa vorbeasca”, a cerut liberalul Dan Valceanu.

„Domnul Teodorovici este pleonasm, v-am mai spus”, a fost replica lui Teodorovici.

„Ia, mai Dane, pastilele!”, a vociferat si deputatul PSD, Catalin Radulescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: