Golanoiu. Liviu Tit Brailoiu, replica golaneasca la adresa presedintelui Romaniei dupa ce acesta si-a oficializat refuzul de a-l numi ca ministru

politica

Senatorul PSD Liviu Tit Brailoiu are o replica golaneasca dupa ce presedintele Iohannis a anuntat, miercuri, ca a transmis in scris refuzul sau cu privire la propunerile pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de Pretutindeni.

„Acum chiar sunt derutat. O data dl presedinte a spus ca nu avem tinuta, acum spune ca nu avem experienta. (…) L-as intreba de ce este suparat de lipsa noastra de experienta? Poate ne indruma dumnealui catre alte scoli unde a cautat dumnealui experienta. Intr-adevar, nu am experienta nici ciordit case la Sibiu, nici de facut evaziune fiscala, nici de meditatii la fizica si uitati-va ca cu aceasta experienta se poate ajunge si presedintele Romaniei”, a declarat Brailoiu.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca miercuri a transmis PSD in scris refuzul sau cu privire la propunerile pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de Pretutindeni.

„Inainte de sfintele sarbatori de Pasti, mi-au propus pesedistii o remaniere a acestui Guvern, nu pentru a face guvernarea mai buna, nu va faceti iluzii, s-au certat ei intre ei, gastile, acolo in interiorul PSD-ului, si au venit cu trei propuneri. Persoanele propuse: Nicolicea, Florea si Brailoiu. Si le-am spus atunci ca nu sunt de acord cu aceasta remaniere, fiindca nu aduce nimic nou, nu aduce nimic bun si nu este facuta pentru a guverna mai bine. Astazi le-am dat pesedistilor refuzul meu si in scris, ca sa inteleaga mai bine ca nu sunt de acord cu aceasta remaniere”, a spus seful statului, la Palatul Cotroceni.

Pe 7 mai, premierul afirma ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa dea un raspuns in privinta motivelor care au stat la baza respingerii propunerilor de ministri la Justitie, Fonduri Europene si Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni si nu trebuie asteptat pana cand expira interimatul mandatelor.

Mai mult despre: ,


Comentarii: