Gorghiu ataca USR, sustinand ca ajuta PSD: „Este vorba despre un demers politicianist, o cautare de puncte obtinute pe seama altora”

politica

Senatoarea PNL de Timis, Alina Gorghiu, a declarat joi, la Timisoara, referindu-se la oferta USR ca Laura Codruta Kovesi sa se inscrie in aceasta formatiune, ca un astfel de demers „ajuta doar PSD in dezbaterea interna si externa pe care si-a propus-o” si a transmis conducerii USR „sa nu devina cinica”.

„Ii cer conducerii USR sa nu devina cinica. Punctele politice nu se castiga prin numere de magie politica, ce dureaza maxim cinci minute. Invitatia facuta Laurei Codruta Kovesi de a adera la USR, la doua ore dupa ce aceasta a spus ca doreste sa ramana magistrat, precum si modul in care oferta a fost retrasa in urmatoarele 48 de ore, imi arata ca este vorba despre un demers politicianist, o cautare de puncte obtinute pe seama altora, in acest caz, pe seama Laurei Codruta Kovesi”, a afirmat Alina Gorghiu, citata de Agerpres.

Conform senatorului liberal, un astfel de mesaj lansat in spatiul public se pliaza perfect pe linia credibilizarii mesajelor PSD+ALDE, „care au avut o reala obsesie in a o demite pe Kovesi”.

„Le dau un sfat legat de moderatie si prudenta: cu astfel de initiative, chiar si doar la nivel declarativ, ajuta doar PSD in dezbaterea interna si externa pe care si-a propus-o. Ca atare, nu este loc de genul acesta de incidente in strategia pe care Dreapta ar trebui sa si-o propuna (…) in realizarea coagularii Dreptei pentru alegerile din 2019, iar eu cred ca timpul nu este inca pierdut”, a conchis Alina Gorghiu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: