Gorghiu: „Doar o guvernare nefunctionala se lauda cu inaugurarea a 10 kilometri de autostrada”

politica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca „doar o guvernare nefunctionala se lauda cu inaugurarea a 10 kilometri de autostrada” si cu „realizarea” de a avea intarzieri de un an si jumatate in adoptarea unor programe, precum Programul Operational Infrastructura Mare.

„Doar o guvernare nefunctionala se lauda cu inaugurarea a 10 kilometri de autostrada (Nadlac-Arad), desi nu are niciun merit pentru acest lucru. Niciun centimetru de autostrada nu a vazut lumina zilei datorita acestui Guvern, care se misca mai incet chiar si decat premierul operat si repatriat”, a scris, sambata, Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook, citata de Agerpres.

Ea sustine totodata ca „doar o guvernare nefunctionala, se poate lauda cu ‘realizarea’ de a avea intarzieri de un an si jumatate in adoptarea unor programe, cum este, de exemplu, Programul Operational Infrastructura Mare”. „Premierul Victor Ponta a declarat ca si-a lasat chiar si perciuni pentru a fi sigur ca in timpul exilului, acesta va fi adoptat de catre Comisia Europeana, desi acest lucru trebuia sa se intample de acum 18 luni”, mai spune liderul PNL.

Deschiderea oficiala a Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Nadlac II – Csanadpalota, Ungaria si realizarea conexiunii intre autostrazile A1 si M43 – Ungaria au avut loc sambata, in prezenta premierului Victor Ponta, care a aratat ca, de azi, pentru prima data in istorie, Romania este conectata prin autostrada cu Uniunea Europeana.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca, inainte de plecarea in Turcia pentru operatia la genunchi, i-a spus lui Ioan Rus ca isi va lasa barba si nu se va mai rade pana cand Master Planul pe Transporturi nu va fi aprobat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: